Konačno se nazire kraj višegodišnjoj borbi koju su Anđelina Džoli i Bred Pit vodili za starateljstvo nad decom

24.10.2020

08:44 >> 10:40

0

Autor: Z. Topolić

Oglasili su se advokati poznatog glumca

Konačno se nazire kraj višegodišnjoj borbi koju su Anđelina Džoli i Bred Pit vodili za starateljstvo nad decom
Copyright Bred Pit Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit već godinama vode sudsku borbu za starateljstvo nad decom, kojoj se izgleda bliži kraj, bar ako je verovati navodima magazina ,,Newidea”, koji se poziva na izvor blizak advokatskom timu slavnog glumca.

– Bilo bi gotovo nemoguće da kalifornijski sud razdvoji oca, koji je tako vidno radio na sebi i za dobrobit te dece, posebno od blizanaca – rekao je izvor, i dodao da očekuje da će Pitu biti dodeljeno zajedničko starateljstvo nad blizancima Noksom i Vivijen Maršelin, a verovatno i nad starijom kćerkom Šajlo.

Što se tiče starije, usvojene dece – Paksa i Zahare, advokati smatraju da će ih sudija pustiti da sami izaberu sa kojim roditeljem žele da budu i da je najverovatnije da će oni odlučiti da žive sa majkom.

Medoks, koji je tokom i nakon razvoda bio javno na strani Džolijeve, zakonski se smatra odraslom osobom i nije deo spora.

View this post on Instagram

Where are you from?🌎

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on Oct 17, 2020 at 11:52am PDT

– Bred zna da je Medoks izgubljen i da tu ništa ne može da učini, ali se nada da će sa ostalom decom uspeti ponovo da izgradi odnos i da nadoknadi četiri izgubljene godine – dodaje izvor.

Borba za starateljstvo bila je teška i “prljava”, a u jednom trenutku Bred je bio predstavljen od strane Anđelininih advokata kao “nepodoban otac”, kao neko ko je sklon piću i porocima i neko na koga se “ne može računati”.

Par je pre nekog vremena zakopao ratne sekire i pokušao da zarad dece uspostavi normalne odnose, zbog čega su potražili i stručnu pomoć – taj pokušaj je, nažalost, ostao bez uspeha.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Newidea

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike