Britni Spirs ne dozvoljava nikome da je gazi: Bivši muž ju je ogovarao, ona mu žestoko uzvratila! Umešao se i njen novi muž

07.08.2022

10:29

0

Pevačica nije želela da mu ostane dužna

Britni Spirs ne dozvoljava nikome da je gazi: Bivši muž ju je ogovarao, ona mu žestoko uzvratila! Umešao se i njen novi muž
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Kevin Federlajn, bivši suprug pop zvezde Britni Spirs, rešio je da se oglasi, te da indirektno udari na pevačicu. On je, naime, rekao kako bi voleo da sinovi koje ima sa Britni mogu da se pomire sa njenim ocem, odnosno sa dedom.

Kako je kazao, ukoliko oni to žele, on bi voleo da se Džejmi Spirs vrati u njihove živote, iako je sam podneo zabranu prilaska njima. Federlajn je tražio sudski nalog za zabranu prilaska nakon što je Britnin otac navodno fizički nasrnuo na njihovog sina Šona.

Profimedia
Britni Spirs

Pored toga, Federalajn tvrdi da njihovi sinovi ne žele da se viđaju sa pevačicom.

- Prošlo je nekoliko meseci otkako su je poslednji put videli. Nisu želeli da idu na njeno venčanje - izjavio je on, te napomenuo kako se deca osećaju neprijatno jer Britni na Instagramu objavljuje golišave fotografije.

Nakon njegovih izjava, Britni se oglasila.

Instagram printscreen/britneyspears
Britni Spirs

- Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje dece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno pre Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da treba da ih dam njihovom tati... - napisala je Britni.

Ubrzo se oglasio i njen novi suprug Sem Asgari, koji je branio Britni zbog njenih golišavih fotografija na Instagramu.

On ne krije da mu smetaju kritike na pevačicin račun jer su sve njene objave "uključivale golotinju kakva se može videti u bilo kojoj reklami za sapun". Uz to, Asgari je imao i posebnu poruku za Kevina Federlajna.

 

 

- Njegova izjava o distanciranju dece nije validna, nije odgovorno reći tako nešto. Momci su pametni i uskoro će imati 18 godina, moći će sami da donose odluke. Možda će na kraju shvatiti i da je najteže zapravo bilo imati oca koji nije radio više od 15 godina – "čačnuo" je Sem Britninog bivšeg.

- Ne poznajem ga i nemam ništa protiv njega, osim što je odlučio da kleveta moju ženu – napisao je Sem Asgari između ostalog i završio rečima: 

- Ne uzimaj moju ženu u usta!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike