Britni Spirs se vraća na muzičku scenu: Skandale i porodične probleme je ostavila iza sebe

26.07.2022

13:41

0

Pop diva je spremna da u velikom stilu nastavi da se bavi onim što najbolje ume

Britni Spirs se vraća na muzičku scenu: Skandale i porodične probleme je ostavila iza sebe
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs se posle duge pauze i brojnih porodičnih problema, vraća na muzičku scenu. Iza nje je buran period, a prethodnih meseci, otkako se udala za Sema Azgarija, živi pravu bajku.

Kako su se sve kockice poklopile, rešila da se vrati starim dobrim navikama, te je u tajnosti snimila duet s Eltonom Džonom za megahit „Tiny Dancer“, a pesma bi trebalo svetlost dana da ugleda već sledećeg meseca. 

Pop princeza nedavno se sastala sa muzičarem u studiju na Beverly Hillsu kako bi snimili novu verziju njegovogo legendarnog klasika iz 1971.

Profimedia
Britni Spirs

 

- Ovo je bila Eltonova ideja, a Britni je velika obožavateljka. Snimili su remiks pesme ‘Tiny Dancer“, kaže jedan poznavatelj glazbene industrije.

- Britni je prošle nedelje bila u studiju na Beverly Hillsu s Eltonom na tajnom snimanju koje je nadgledao producent Andrej Vat - koji je radio na albumima za Džastina Bibera, Majli Sajrus i Ozija Ozborna, a 2021. godine je osvojio Gremi nagradu za producenta godine.

Instagram printscreen/britneyspears
Britni Spirs

 

Prema rečima osoblja iz izdavačke kuće, pesma je u najavi pravi hit

Spirsova je nagoveštavala da je spremna da vrati na posao nakon što joj je u novembru prethodne godine prekinuto starateljstvo nad njom posle gotovo 14. godina. 

Popularna pevačica nedavno je podelila video na svom Instagram profilu kako peva numeru „Baby One More Time“, a u opisu videa napisala je: „Nisam podelila svoj glas jako dugo... možda i predugo.“

Profimedia
Britni Spirs

 

Spirs je u objavi također objasnila koliko je željela izdati ažuriranu izvedbu pjesme koja se nalazi na njenom istoimenom debitantskom albumu, ali da je njezine planove uništilo konzervatorstvo.

Ovo će biti prva službena pesma dobitnice Gremija od pesme „Slumber Party“ iz 2016., koja se pojavila na njenom albumu „Glory“.

Inače, numeru „Tiny Dancer“ napisali su Džon i Berni Taupin. Pesma je objavljena na Džonovom albumu iz 1971, pod nazivom „Madman Across the Water i odlično se kotira kod publike. Bila je rangirana kao 47. na lestvici Rolling Stonsa od ukupno 500 najboljih pesama svih vremena 2021. godine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike