Britni još jednom dobila oca na sudu: Sudija odbacila njegov zahtev o ponovnom ispitivanju pevačice

28.07.2022

11:58

0

Autor: Marija Mitić

Ovo je drugo ročište ovog meseca koje je dobilo zamah za pop zvezdu

Britni još jednom dobila oca na sudu: Sudija odbacila njegov zahtev o ponovnom ispitivanju pevačice
Britni Spirs i Džejmi Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs još jednom je dobila svog oca, Džejmija Spirsa na sudu. Naime, njih dvoje su spor oko starateljstva završili prošle godine, međutim, Džejmi je zatražio od sudije Brende Peni još jedno svedočenje njegove ćerke kako bi pokušao da tok suđenja preusmeri u svoju korist.

U sredu je, 27. jula, sudija ipak odlučila da će poštedeti Britni još jednog svedočenja i ispitivanja od strane Džejmijevih advokata, kako bi pevačica izbegla novi i bespotreban stres.

U svojoj presudi, sudija Peni je rekla da detalji koji će proizaći iz iskaza neće biti od pomoći za slučaj.

Instagram printscreen/britneyspears
Britni Spirs

 - Veoma smo zadovoljni, ali ne i iznenađeni, što je sudija Peni ponovo potvrdila svoju promišljenu i pravno ispravnu presudu, još jednom odbacivši sramni i očajnički napor gospodina Spirsa da uzme iskaz svoje ćerke - rekao je pevačicin advokat Metju Rozengart u izjavi za magazin "People", pa dodao:

- Svaki pristojan čovek, a posebno otac, prihvatio bi svoje gubitke i jednostavno krenuo dalje - zaključio je.

Inače, ovo je drugo ročište ovog meseca koje je dobilo zamah za pop zvezdu, a sudija je presudila u njenu korist.

Na prethodnom ročištu 13. jula, sudija je odobrila zahtev Britni za smenu njenog oca. Sudija je takođe naložila da do sredine avgusta dostavi svu dokumentaciju u vezi sa elektronskim nadzorom. Rozengart je rekao i da je pevačicin otac izbegavao svedočenje devet meseci.

Profimedia
Džejmi Spirs

Džejmi je, inače, bio pogođen optužbama, koje je prvi put izneo dokumentarac Njujork tajms, da je on angažovao bezbednosni tim da nadgleda njegovu odraslu ćerku, da prisluškuje njenu privatnu spavaću sobu i nadgleda njen telefon. U izjavi podnetoj ranije ovog leta, on je negirao da ima bilo kakvu svest o merama nadzora.

Podsetimo, Spirs je u septembru prošle godine optužen za loše upravljanje finansijama i ubiranje prednosti višemilionskog imanja svoje svetski poznate ćerke, umesto da se fokusira na njeno blagostanje tokom starateljstva. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike