„Zato sam je tad i ostavio da se pati sama"? Šok detalj s venčanja Megan i Harija o kom se godinama ćutalo!

01.08.2022

19:26

0

Stvari su, po svemu sudeći, tog dana pošle naopako još kada je izašla iz auta pa tek onda sama krenula ka oltaru

„Zato sam je tad i ostavio da se pati sama"? Šok detalj s venčanja Megan i Harija o kom se godinama ćutalo!
profimedia-0611413667 - Copyright Profimedia

Tom Bauer, autor „Revenge: Meghan, Harry and the war between Windsors", tvrdi u svojoj knjizi da je Megan Markl imala veliki problem na dan svadbe, pošto joj je veo „zapeo" pa se i upleo u vozilu iz kog je išetala sama, pa isto tako i nastavila ka Hariju, kom je tog 19. maja 2018. godine izgovorila sudbonosno „da".

Problem je, naime, bio u tome što niko nije ni pomišljao da joj pomogne, „jer je bila veoma neprijatna, pa to nije ni zaslužila", prenose sada strani mediji.

Vojna pratnja je, glavom i bradom, oštro odbila da joj priđe, a autor se poziva na „uživo snimak koji je tada pratilo pola sveta", a na kom se „jasno vidi da joj je kao slučajno pritrčala samo Kler Vajt Keler iz Živanšija".

- Jedan od vojnika mi je ispričao tu neverovatnu priču o Megan - počeo je on, pa odmah i šokirao mnoge. 

- Čak ste mogli i da je vidite kako izlazi iz automobila, bez igde ikoga, a s problemima s haljinom. Niko se nije ni pomakao i to zato što je prethodnog dana bila proba, a ona je navodno bila neprijatna baš prema tome koji joj je otvorio vrata od vozila. Zato je bio odlučio: „Danas ti neću pomoći, pati se sama". On mi nije ništa rekao, drugi mi je sve ovo ispričao, potanko objasnio - naglasio je Bauer u „Pod Save the Queen" podkastu, koji će uskoro biti i emitovan u celosti, prenosi „Mirror".

Megan Markl i princ Hari na dan venčanja, Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike