Pevačica oplela po Đaniju: On je moralni degenerik!

05.01.2022

13:42

0

Autor: Marija Mitić

Poznata po britkom jeziku Vesna Vukelić Vendi nije poštedela komentarima ni folkera odnosno njegov postupak kada je, pre nekoliko meseci, popio alkoholno piće iz cipele jednog gosta na veselju gde je radio

Pevačica oplela po Đaniju: On je moralni degenerik!
Copyright Radiša Trajković Đani ATAImages/Stefan Tomašević

Poznata po britkom jeziku Vesna Vukelić Vendi nije poštedela komentarima ni Radišu Trajkovića Đanija, odnosno njegov postupak kada je, pre nekoliko meseci, popio alkoholno piće iz cipele jednog gosta na veselju gde je radio.

Da stvar bude gora, ovaj gost ga je uredno čašćavao novcem, a Vendi ističe da je potez folkera u najmanju ruku ponižavajući.

- To što je Đani pio iz cipele to govori da je on moralni degenerik, jer to je takvo poniženje da zaista ne postoji veće poniženje od toga... Uopšte ne računam da dođe neko nekog da prebije, to nije poniženje, ali ovo što je on uradio ja bih okačila mikrofon o klin i rekla doviđenja, e to sam ja, ali očigledno da ljudi imaju obraz kao đon. Iako je on meni čak simpatičan i ima štimung za zabavu - rekla je Vendi u jednoj Grandovoj emisiji, ali se tu nije zaustavila.

 

 

- On je zaista prožet primitivizmom, ali ima štimung. Međutim kad progovori i počne da koluta očima deluje kao beslovesno biće. I to piti, a opravdanje kao "gilje" 2.000 evra, pa šta to znači? Ispada da tom čoveku ne rade lojne žlezde i da ne ispušta smrad, da mu ne smrde noge. Jedino bih razumela da je uzeo obuću svetitelja, tada bih mu se poklonila do zemlje, ali do obuće svetitelja je teško doći zato što je to relikvija - zaključuje Vendi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Podsetimo, i sam Đani se tada oglasio o ovom svom postupku.

- Svako radi ili govori kako treba i misli da je ispravno. Ne dotiču me osude i komentari voditeljki i glumaca. I glumici svašta rade - osvrnuo se Đani tada na komentare pa u svoju odbranu dodao:

- Ne radim to na slavljima stalno, daleko od toga. Pa nisam vam ja dvorska luda koja bi to radila stalno. Bilo je slavlje mog prijatelja i ponela me emocija, te sam zato to uradio. Uradio sam to za dobrog druga, čista šala i zezanje - izjavio je pevač.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike