Razlog zašto Bakić neće na operaciju! Da se drugom desilo što i njemu, posledice bi bile fatalne? Ovako sad provodi dane!

05.08.2022

14:04

0

Bodibilder se trudi svim silama da ostane u formi, ali oporavak će svakako potrajati

Razlog zašto Bakić neće na operaciju! Da se drugom desilo što i njemu, posledice bi bile fatalne? Ovako sad provodi dane!
lepomir_bakic_YT - Copyright Lepomir Bakić, Youtube screenshot Lepomir Bakić

Lepomir Bakić doživeo je veliku nezgodu spuštajući se niz tobogan u jednom akvaparku. Kako je objasnio, pošto je voda bila isključena, nije mogao da se zaustavi - sav se isekao, a onda i udario u zid nogama, pa polomio obe pete i ostao u gipsu do kolena. Za teške povrede od samog početka krivi upravu i menadžment banje u kojoj je boravio dok oni, pak, krivicu strogo odbijaju.

Trenutno, nalazi se u porodičnoj kući u Gornjem Milanovcu, odakle i objašnjava zašto je odbio operaciju.

- Nalazim se u Gornjem Milanovcu, u porodičnoj kući kod svojih roditelja i iza mene je moj „Zid ponosa", kako da ja zovem. Obio sam operaciju kada su mi leari rekli šta sve mmože da se desi. Da se ubacuju titanijumske šipke, da će oporavak tajati duplo duže nego da se ne operišem - nabrajao je u „Pulsu Srbije", pa dodao kako mu je desna noga znatno ugroženija nego leva, ali da ostaje pri svojoj odluci.

- Leva noga i nije toliko ugrožena kao desna, desna je zrela za operaciju. Oslučio sam se da probam uz Božiju pomoć i moju volju i snagom moje psihe da pokušam da prohodam bez operacije - naglasio je bodibilder, koji se i te kako brine kako će nastaviti sa svojim poslom pošto se bude oporavio.

Zatim, još jednom se prisetio nemilog događaja.

Lepomir Bakić Instagram screenshot / lepomirbakic
 

- Postoje dva bazena. Jedan unutrašnji i jedan vanjski. Čak i kada je padala kiša kupali su se u oba, oni prodaju karte za ceo kompleks. Unutrašnji deo ima vruće vode, kao i jedan deo bazena spolja. Ostali bazeni su sa normalnom vodom. U unutrašnjem delu postoje dva tobogana koja su krivudava i iznad njih postoji kamera i čovek koji stoji i kaže kad ko može da se pusti. Stalno. To su dva tobogana, jedan je žute, drugi plave boje. I otprilike su za decu. Pet puta sam se tog dana spustio, ali ne svojom željom posebno. Spuštali su se roditelji sa decom. Tobogan je radio. Ljudi su se kupali kada je kiša počela da pada - počeo je on u okviru pomenute emisije. 

- Bila su dva klinca koji su želeli da se fotografišu sa mnom, pitali me za sina i ja sam rekao da ću se spustiti sa njima. Igrali smo se i rekao sam da je dosta i da idem kod Teodore da ne bude sama, devojke koja je pošla sa mnom, a koja je inače balkanski i državni šampion u bikini fitnesu. Sedeli smo u bazenu i opet su došla ta dva klinca, rekla mi da nema gužve, da nećemo čekati red i da se još jednom bacimo niz tobogan. Rekao sam im da hoću, ali samo još ovaj put. I svi srećni dođemo gore i, kažem ko će prvi i, momak jedan kaže da će on. Spustio se. On se, jer nije težak, zaustavio... Makimalno sam se stegao. I da je sreća što se meni desilo, nego da se desilo nekome ko je neutreniran, koji je mršav ili suviše gojazan, taj udarac koji bi doživeo bio bi smrtonosan - tvrdi Bakić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike