Kako je Lepomir Bakić polomio obe pete? Čuveni bodibilder prikovan za krevet: Podelio i uznemirujuće fotografije! (VIDEO)

02.08.2022

15:25

2

Lud provod u jednom akvaparku neplanirano mu je došao glave

Kako je Lepomir Bakić polomio obe pete? Čuveni bodibilder prikovan za krevet: Podelio i uznemirujuće fotografije! (VIDEO)
lepomir_bakic_aps1 - Copyright Instagram screenshot / lepomirbakic

Lepomir Bakić, koji je kao bodibilder uspeo da dotakne same zvezde, u jednom je akvaparku doživeo strašnu nezgodu, o kojoj je sada i javno progovorio. Sa namerom da svima koji su ga kontaktirali objasni šta se desilo, a onda im se i zahvali što brinu, objavio je prilično uznemirujući snimak pa pokazao da je prikovan za krevet, s obe noge u zavojima.

- Polomio sam obe pete. Levu manje, desnu malo više. Prikovan sam za krevet... Neki kreten iz akvaparka je isključio vodu, tobogan je ostao bez vode - počeo je bio on.  

- Ceo sam se isekao i nisam mogao da se zaustavim. Direktno sam nogama udario u zid - pričao je Bakić na Instagramu mirnim tonom, ali očito na velikim mukama.

On je svojim pratiocima obećao još jedno uključenje u kom će nastaviti s ovom pričom, dok su se kraj snimka nizali komentari poput „brz oporavak", „au, druže", „samo da se sve završi kako treba".

Lepomir Bakić, Instagram screenshot / lepomirbakic
 

Podsetimo, Lepomir Bakić je veliku pažnju javnosti osim bodibildingom privukao i kao fitnes trener. Radio je sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su Milena Ćeranić, Zorana Pavić, Adil, pisali su domaće mediji. Jednom prilikom, oprobao se i u rijaliti formatu sa namerom da poradi na svojoj popularnosti.

Kao već poznati šampion, međutim, shvatio je da to nije za njega i brzo je završio to životno poglavlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike