Rade Lazić doživeo saobraćajku, ima prelom rebara: Drugi put mi je Bog spasio život! (FOTO)

24.07.2022

13:37

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnji maneken je objavio jezive slike nezgode na svom Instagram profilu

Rade Lazić doživeo saobraćajku, ima prelom rebara: Drugi put mi je Bog spasio život! (FOTO)
rade fi - Copyright Printscreen Instagram / radelazic

Poznati ugostitelj i nekadašnji model, maneken i rijaliti učesnik Rade Lazić noćas je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Na svu sreću, niko od učesnika nije izgubio život niti je životno ugrožen, a Rade i njegov prijatelj koji je sa njim bio u automobilu zadobili su telesne povrede.

Do saobraćajke je došlo u Makedoniji kada je automobil u kojem je Lazić bio sa svojim prijateljem, koji je upravljao vozilom, sleteo u provaliju, a fotografije i snimke Lazić je danas podelio na svom Instagram nalogu.

- Sinoć oko 23 časa u Velesu, u Makedoniji, automobil u kojem je bio Rade Lazić izgubio je kontrolu i sleteo sa puta u provaliju od 80 metra. Kolima je upravljao njegov drug, ali na svu sreću niko nije nastradao. Rade je završio sa polomljena dva rebra, a njegov drug sa velikim opekotinama na levoj ruci - kaže dobro obavešteni izvor, prenose domaći mediji.

Kako je ovo drugi put da Lazić doživi ozbiljnu saobraćajku, on se na Instagramu zahvalio Bogu što mu je i ovog puta sačuvao život.

"Drugi put mi dragi Bog spasi život i nauči me još jednu životnu lekciju. Gde god kasnili, pamet u glavu i nogu sa gasa", napisao je Rade na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike