Bakić pred operaciju, posle preloma obe pete: Spasioci su pili u obližnjem restoranu, a ja zapomažem od bolova! (VIDEO)

02.08.2022

18:04

1

Bodibilder objašnjava kako je zbog nepažnje tamošnjih zaposlenih sada „trajno onesposobljen za bavljenje svojim poslom"

Bakić pred operaciju, posle preloma obe pete: Spasioci su pili u obližnjem restoranu, a ja zapomažem od bolova! (VIDEO)
lepomir_bakic_aps - Copyright Lepomir Bakić, printscreen Youtube Lepomir Bakić

Lepomir Bakić se nešto ranije ovog dana oglasio na svom Instagramu i otkrio kako je u jednom akvaparku doživeo strašnu nezgodu, u kojoj je polomio obe pete. Kao što je i obećao - zatim je detaljno popričao o svemu na svom Jutjubu, uz tvrdnje da je sada „trajno onesposobljen za bavljenje svojim poslom" i to ne svojom krivicom.

Poznati bodibilder se uz stravične snimke polomljenih nogu prisetio svog boravka u Petrovcu na Mlavi, kao i drame posle koje je gotovo zapomagao od bolova.

- Oni tamo imaju nekoliko tobogana i bazena, na otvorenom i zatvorenom. Ja sam bio na otvorenom i, tu su me neki klinci prepoznali s Jutjuba, pitali da se slikamo... Sve je bilo super - počeo je on na svom kanalu, pa nastavio o tome kako se s pomenutom ekipom susreo i nešto kasnije, te da je bio i više nego voljan da se sa njima zabavi.

- Otišao sam na unutrašnji bazen. U međuvremenu je počela kiša, pa su se svi prebacili sa spoljašnjeg. Nisam ni pogledao tobogan i to da više ne ide ona voda, jer je neki kreten iz akvaparka isključio vodu. Tobogan je ostao bez vode, ali je bio vlažan od kiše - objašnjavao je Bakić, ističući kako se mladić koji se spuštao pre njega, znatno sitnije građe, zaustavljao na svom putu.

On, međutim, nije - pa ni na silu.

- Krenuo sam da se hvatam sa strane, isekao sam se ceo i nisam mogao da se zaustavim. Direktno sam nogama udario u zid. Spasioca nijednog nije bilo, drugo, tobogani nisu bili obeleženi da nisu za upotrebu. Treće - niko nije napomenuo da je voda isključena niti je stavio traku da ne može da se koristi... Apsolutna greška i odgovornost pravnog i odgovornog lica, koje ću tražiti na preispitivanje. I kamere, sve. Znam da svi gledate i da će reći da kamere nisu radile, ali ja imam toliko svedoka da su me trajno onesposobili za bavljenje mojim poslom, od kog živim i za fizičke aktivnosti u jednom doglednom periodu. Sutra idem na operaciju obe noge, držite mi palčeve - rekao je Lepomir, koji inače leži na Banjici, gde se, kako kaže, svi dobro brinu o njemu, na čemu je svakako zahvalan.

Jedan deo snimka zaključio je pitajući se šta li će još da ga snađe u životu, dok je u drugom napomenuo kako tamo gde je boravio vlada potpuni raspad sistema. Oni koji su mu se našli u okolini - oni su mu i pomogli, a kada su videli da ne može na noge, nastala je opšta panika. „Spasoci su, normalno, pili u obližnjem restoranu", naglasio je on, pa dodao kako mu je lekar koji ga je pregledao i snimao rekao kako je velika sreća to što je u treningu i što ima jake mišiće, posebno oko kičme.

Da nije tako, kaže, ostao bi nepokretan.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike