„Šta sam ja sve bio u životu..." Kad su gradske priče u pitanju, Ivan Gavrilović neće da se brani - ali svaku pamti!

04.08.2022

20:50

0

Kako kaže, svojevremeno je bilo šuškanja i da mu je žena transvestit i uprkos tome što su bili zasnovali i porodicu

„Šta sam ja sve bio u životu..." Kad su gradske priče u pitanju, Ivan Gavrilović neće da se brani - ali svaku pamti!
Ivan Gavrilović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Ivan Gavrilović se nedavno ofarbao u plavo, pa za domaće medije istakao kako kao neko ko se bavi javnim poslom - i treba da bude „u nekom fazonu". Vremenom, objašnjava, oguglao je na gradske priče i sledi samo sopstveni instinkt.

Svojevremeno, međutim, bilo je onih koji su sumnjali i u njegovu sek*ualnu orijentaciju samo zbog stajlinga koje je birao.  

- Malo sam plavušica, volim da budem. Ipak se bavim muzikom, znači treba da budem u nekom fazonu, a ne da se zapustim. Ljudi vole da vide da si drugačiji kada se baviš javnim poslom, bez obzira na godine - počeo je Ivan za „Grand news", pa nastavio o tome kako sada ne želi da se bori s bilo kakvim šuškanjima.

 

 

Na početku karijere, međutim, s predrasudama se i te kako „hvatao u koštac".

- Ja ne želim da se branim, neka pričaju, važno je da je to izazvalo neki efekat. Zamisli onaj spot koji je Dejan Milićević uradio sa ljudima koji su sada u svetu manekeni i manekenke, u liftu, 1997. godine. Uvalili smo nekom matorom 50 maraka da nas pusti u lift u jednoj poznatoj zgradi, uz uslov da završimo do početka radnog vremena... Mi smo ostavili neki trag, trudili smo se. Pisali su i da mi je žena trandža, a imamo decu (smeh) Znaš li ti šta sam ja sve bio u životu - prokomentarisao je Gavrilović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike