Ivan Gavrilović o pokojnom Igoru Staroviću: Mogao je da pogine na jednom nastupu

24.05.2022

08:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevač se prisetio nekih od zajedničkih uspomena sa nedavno preminulim kolegom

Ivan Gavrilović o pokojnom Igoru Staroviću: Mogao je da pogine na jednom nastupu
Igor Starović Ivan Gavrilović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Frontmen nekadašnje grupe "Divlji kesten", Igor Starović preminuo je 17. maja u 56. godini, nakon nekoliko dana borbe posle pucanja srčane aorte.

Inače, Igor je imao hronične probleme sa plućima, a jednom prilikom mu je i strašno pozlilo dok je bio u jednom rijaliti programu, zbog čega je hitno izveden. Takođe, njegov kolega Ivan Gavrilović sada se prisetio jedne nemile situacije, u kojoj je Starović umalo izgubio život.

Naime, Igor je na jednom od nastupa propao kroz binu, zbog čega je zadobio prelom dva rebra i završio je na VMA.

ATAImages/ G.G.
Igor Starović

- Često smo zajedno nastupali po diskotekama, putovali, bili smo veliki prijatelji. Nikad neću zaboraviti taj njegov peh kad je propao kroz binu. Toliko sam ga zezao tada, a nije uopšte bilo naivno jer je tom prilikom pri padu polomio dva rebra i završio na VMA. Išao sam da ga posetim. Imao je ozbiljne povrede, ležao je nepomično, ali smo sve okrenuli na šalu i godinama bismo se tome smejali kad god se sretnemo - prisetio se Ivan, a onda se sa setom osvrnuo na zajedničke uspomene.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Gavrilović

- Nikada neću zaboraviti neke naše susrete. Bio sam u Australiji i dobijem poziv za Pariz i prihvatim tezgu. Kad sam stigao u Pariz, ljudi su se okretali i smejali mi se, ja u ful zimskoj garderobi, kao pao s Marsa, a tamo je uveliko bilo proleće. Tad me Igor nagovorio da idemo do Ajfelovog tornja, a meni je na svu bruku i sramotu pozlilo. Nisam mogao da hodam uopšte, pa mi je rekao: "Kakav toranj kakvi bakrači, ti si samo za krevet." Kao sada da ga slušam... Stvarno ću ga se sećati po najlepšim uspomenama. On je bio divan čovek, tuga je velika što smo izgubili takvu gromadu - zaključio je Ivan.

Podsećanja radi, Igor Starović sahranjen je 21. maja, na groblju „Lešće" u Beogradu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike