Zbog Gavrilovićevih tvrdnji da su Ojdanića šišali kriminalci, folker odlepio! „Laže, smrad, zato što je ljubomoran"

21.04.2022

10:24

0

Pojedini pevači devedesete pamte po ludim provodima i dobrom bakšišu, dok drugi, međutim, „vuku" traume zbog raznih neprijatnosti koje su im se desile

Zbog Gavrilovićevih tvrdnji da su Ojdanića šišali kriminalci, folker odlepio! „Laže, smrad, zato što je ljubomoran"
ojdanic gavrilovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivan Gavrilović nedavno je ponovo „vratio film" pa, govoreći o devdesetima, ispričao kako je svojevremeno na jednom nastupu bio životno ugrožen kada su mu kriminalci uperili pištolj na čelo, ali i ponizili njegovog starijeg kolegu Eru Ojdanića kojeg su, prema njegovim rečima, ošišali na ćelavo.

Era, kada je to čuo, nije mogao da veruje šta je Ivan ispričao. Osim što je sve ošro negirao, prozvao je kolegu sa scene i velikim lažovom, a onda i đubretom. 

- Koga, mene šišali na ćelavo? Pa, to što je on ispričao ne može biti čak ni šala, jer je glupa. Ne znam postoji li još nešto što će meni ljudi natovariti na leđa da bi sebe istakli? Ivan laže kao pas, to što je on ispričao nikada se nije dogodilo - počeo je Era, piše „Alo", a pevač je nastavio o svom odnosu s opasnim momcima s beogradskog asfalta.

„Gledali su me kao brata!"

-  Za početak, ja nisam farbao kosu, to je glupost. Nikada nisam imao takve neprijatnosti na nastupima jer su mene kriminalci obožavali. Pokojni Ljuba, Ćenta, Beli... Oni su me kao brata doživljavali, poginuli bi za mene. Rado sam pevao na njihovim proslavama, bili su prava gospoda - objasnio je Ojdanić, pa dodao da je njegov mlađi kolega, uprkos popularnosti koju je imao, bio šikaniran na nastupima.

- Ivan je tada bio jako popularan, tada su svi voleli njegove pesme i zbog toga su ga angažovali da peva na proslavama, ali on je suštinski smrad. On je veliko đubre, zato su ga maltretirali, a i trebalo je da ga maltretiraju. Gavrilović je ovu priču izmislio jer je oduvek bio ljubomoran na mene i to što me žene mnogo više žele nego njega. Ja sam važio za šmekera i velikog švalera, za njega su mi devojke uvek govorile: „Kakav Ivan, on je skraćen, bez šarma, ti si pravi muškarac“. Od tada datira njegova netrpeljivost prema meni, zbog toga je i izmislio ove laži - tvrdi folker.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike