Kakav tandem: Isplivala stara fotografija Čole i Cece! (FOTO)

07.09.2021

10:28 >> 10:59

0

Autor: D. Božović

Ražnatovićeva i Čolić napravili su zavidnu karijeru, a njihovi hitovi se pevaju i decenijama unazad

Kakav tandem: Isplivala stara fotografija Čole i Cece! (FOTO)
Copyright 24sedam/ATAImages/ Antonio Ahel

Društvene mreže su prava riznica fotografija našim poznatih ličnosti. Sada je na Instagram stranici koja neguje i prati sve aktivnosti estrade isplivala slika dve velike muzičke legende Ceca Ražnatović i Zdravka Čolića.

Naime, prema pisanjima te stranice fotografija je stara preko 15 godina, a pevači su ovaj susret ovekovečili slikom, na kojoj ne skidaju osmeh sa lica.

Ono što su pratioci primetili jeste da oboje nemaju nijednu boru, Čola je ostao dosledan sebi, imidž nije menjao, dok je Ceca imala nešto kraću i drugačiju boju kose, a uz to i šiške.

Oduvek se znalo da je interesovanje za koncerte Ceca i Čole bilo ogromno. Gde god da se pojave, atmosfera je zagarantovana i ulaznice se rasprodaju već prvih dana.

Čola je jednom prilikom za medije dao mišljenje o Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pohvalivši njihov uspeh.

– Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć – izjavio je Čola, iako nije želeo konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.

Zdravko Čolić ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike