Nataša Bekvalac kao Titova pionirka! Pevačica oduševila pratioce nesvakidašnjim izdanjem(FOTO)

09.04.2021

19:08 >> 18:50

0

Bekvalčeva je objasnila u snimku da je njena majka sačuvala čuvenu pionirsku kapu i maramu

Nataša Bekvalac kao Titova pionirka! Pevačica oduševila pratioce nesvakidašnjim izdanjem(FOTO)
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac, obradovala je svoje pratioce novim snimkom na kojem pozira u izdanju gde je odevena kao Titova pionirka. Naime, Bekvalčeva je rešila da zabavi svoje pratioce i pokaže im šta je to sačuvala još iz mlađih dana.

Nataša je iskoristila priliku i zahvalila se svojoj majci što je sačuvala čuvenu kapu kapu titovku i crvenu maramu i istakla da je poslednja generacija pionira.

Printscreen Instagram/bekvalceva

– Ja sam poslednja generacija Pionira i mama mi je sačuvala kapu i maramu – napisala je Bekvalčeva u opisu fotografije koju je objavila.

Kao što je poznato, pevačica redovno objavljuje svoje fotografije u prirodnom izdanju, iz teretane, a sada je sebe prikazala u potpuno drugačijem i nesvakidašnjem izdanju, čime je oduševila sve pratioce.

Pročitajte još

Podsetimo, pevačica je u jednom intervjuu istakla da se povukla sa scene i otišla u Novi Sad u trenutku kada se osetila slabom zbog celokupne situacije sa bivšim suprugom Lukom Lazukićem i posvetila se svojim naslednicama.

– Najteža na svetu uloga je biti roditelj. Relativno je šta je pravi put. Što je važno za Hanu, nije za Katju i obrnuto. Bitno je znati svoje dete. Vratila sam se u Novi Sad u specifičnom trenutku, kada sam bila jako slaba, povređena, nesigurna. Trebala mi je moja mama, moja baza, ko će me bolje čuvati nego mama. Bila sam tu nekoliko meseci dok nisam ponovo stala na svoje noge i osetila se dovoljno snažnom da se vratim u Beograd – rekla je ona gostujući u emisiji „Šok-Tok”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike