Mia sa suprugom i ćerkama uživa u lepotama Malte: Ono što je pokazala je raj za oči! (FOTO)

29.07.2022

15:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je oduševljena i svima preporučuje ovo mediteransko ostrvo

Mia sa suprugom i ćerkama uživa u lepotama Malte: Ono što je pokazala je raj za oči! (FOTO)
viskovic_18062018_00031 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Popularni par, Mia Borisavljević i Bojan Boki Grujić otputovali su na zasluženi odmor, na Maltu. Čini se i da im je ovo putovanje medeni mesec, budući da se par nedavno, odnosno 10. jula venčao.

Mia i Bojan su zajedno sa ćerkama Emom i Teom otputovali na ovu destinaciju, odakle pevačica redovno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke. Ona je, između ostalog, napisala i da je oduševljena mediteranskim ostrvom.

 

 

- Malta, zemlja vitezova, prelepog mora i mediteranske kulture! Moja preporuka za odsedanje je ovaj hotel gde ćete se svakako susresti sa našim ljudima koji su zaposleni u ovom hotelu i izuzetno ljubazni i gostoprimljivi, što mnogo znači kada ste u stranoj zemlji! Obavezno posetiti Valetu i Saint Julian's. Malta je mala zemlja, ali lepa i vredi je videti! Ljubim vas puno - napisala je Mia.

Podsetimo, par je uoči venčanja otkrio i šta je bilo presudno da stanu na "ludi kamen" nakon višegodišnje veze.

ATAImages/Antonio Ahel
Mia i Bojan Grujić

- Presudilo je Teino krštenje, rođendan, ali i razgovor koji smo imali sa jednim monahom, koji nam je rekao "Sad ako se ne budete venčali, ne znam da li ćete imati povoda da dolazite ponovo". Venčanje je jednom u životu, pa je sada valjda više buke izazvalo - rekla je Mia te se našalila da su potpisali predbračni ugovor, kao i da sva imovina ide njoj. Oni su tada priznali da im je ovo samo formalnost, jer su se jedno za drugo odlučili pre više od sedam godina.

- Mi imamo bračna pravila, na svim vratima piše od 1 do 100 i samo se po tome postupa - našalila se pevačica tada u razgovoru za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike