„Milioner sa ulice" u obračunu ispred dragstora! Žena krenula nožem na muškarca: Da glumca nije bilo, možda bi ga ubila!

02.08.2022

20:11

0

Šokirani Dev Patel naglašava da „u ovoj priči nema heroja", uprkos brojnim napisima koji tvrde upravo suprotno

„Milioner sa ulice" u obračunu ispred dragstora! Žena krenula nožem na muškarca: Da glumca nije bilo, možda bi ga ubila!
profimedia-0485878203 - Copyright Profimedia

Britanski glumac Dev Patel, najpoznatiji po ulozi Džamala Malika u ostvarenju „Milioner sa ulice", uskočio je u opračun dvoje ljudi ispred jednog dragstora i sprečio fatalnni napad nožem, prenose strani mediji. Čitava drama se odvila u ponedeljak u Adelejdu (Australija), napominje „7News", a zvezda je viđena kako razgovara s policijom oko petnaest do devet uveče.

Inače, Patelova devojka i koleginica glumica Tilda Kobam-Harvi je rođena u ovom gradu.

On je, međutim, te noći s prijateljima uočio oštru raspravu pa „odreagovao instinktivno", objasnio je njegov predstavnik u saopštenju za „Variety", sa namerom da bar malo smiri situaciju.

- Srećom, uspeli su, pa onda i ostali na licu mesta sve dok se policija i hitna nisu pojavile - dodao je.

Iako ga mnogi sada nazivaju herojem, on preko istog predstavnika naglašava da „takvih nema u ovom slučaju, već da je ovo samo problem sistema koji pojedince ne tretira kako bi trebalo".

Inače, prema „7News-u", incident je izbio između nepoznate žene (34) i muškarca (32), tokom kog je ona njega ubola u grudi, nakon čega mu je u obližnjoj bolnici ukazana pomoć, ali je i istaknuto kako nije bio životno ugrožen. Ona je privedena i optužena za teški napad, a već u utorak joj je zakazano saslušanje pred zakonom.

Dvojac se zna odranije.

Dev Patel, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike