Đani je bio uhapšen zbog Denisa Rodmana: Izgledalo je veoma krvavo!

26.09.2020

20:31 >> 20:33

0

Ćurčić je pre više od dve decenije završio u zatvoru u Americi, kada se u diskoteci potukao zbog košarkaša koji mu je potom pomogao

Đani je bio uhapšen zbog Denisa Rodmana: Izgledalo je veoma krvavo!
Copyright Profimedia/ATA Images

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, poslednjih godina povukao se sa javne scene, ali je redakcija „24sedam” pronašla jednu njegovu ispovest u kojoj je otkrio mnoge pikanterije iz svoje fudbalske karijere, ali i karijere skandal-majstora. Između ostalog, Đani je 2000. godine ispričao domaćim medijima da je svojevremeno bio u zatvoru u Americi, i to zbog američkog košarkaša Denisa Rodmana, a u celu priču bile su umešane i tadašnje manekenske zvezde Helena Kristensen i Eva Hercigova.

– U tuči zbog Rodmana nisam bio glavni. Izgledalo je veoma krvavo. Stajao sam u jednom diskaću sa top-modelima Helenom Kristensen i Evom Hercigovom kad su neki Ameri počeli da dobacuju. Malo provociranja, malo pića, malo slobode, i eto. Završilo se, tako, malo skandalozno. U zatvoru, i u svim novinama – otkrio je Ćurčić.

On je objasnio da je tom prilikom, osim njega, uhapšen i popularni, ali po svemu sudeći problematični košarkaš, koji je ubrzo napustio pritvor.

– Sve javne ličnosti malo problematičnog ponašanja imaju takve kartice. Odu u zatvor, ali odmah izlaze uz kauciju. Kartice se dobijaju na preporuku. Ja sam je dobio zato što sam bio u zatvoru dva dana, a Denis Rodman je izašao posle dva sata. Izvinjavao mi se zbog onoga što mi je napravio i dao mi karticu kao nagradu – priznao je Đani, koji je više puta bio u prilici da iskoristi Rodmanov poklon.

Profimedia

– Bio sam nekoliko puta u zatvoru i sva sreća da sam stabilna ličnost, pa sam mogao da izmeditiram. Imam fobiju od zatvorenog prostora. Ne mogu da podnesem njihove pandure. Tripujem da je sve to lova i biznis. Ja više cenim ovdašnje pandure. Tamo su deset puta gori. Izvedu te na ulicu, i sat vremena ti drže lekciju. Sva sreća da imam člansku kartu koju sam dobio od Rodmana, pa mi niko ništa ne može. Mogu da izmaltretiram 50 pandura usred Njujorka. Već sedam meseci vozim prkosno bez tablica – govorio je pre više od 20 godina fudbaler, koji danas radi u Kini kao trener, a tvrdi da ga rijalitiji, u kojima je učestvovao nekoliko puta, više neće videti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Profil

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike