Stigle šok optužbe na ime Ezre Milera! Detalji incidenta s Islanda: Davio me je, a niko ni prstom nije mrdnuo!

01.07.2022

18:55

0

Sve dok izvesnu ženu nije i srušio s nogu, okupljeni su mislili da je samo šala u pitanju

Stigle šok optužbe na ime Ezre Milera! Detalji incidenta s Islanda: Davio me je, a niko ni prstom nije mrdnuo!
profimedia-0466324382 - Copyright Profimedia

Nepoznata ženska osoba uperila je prstom u Ezru Milera zbog izvesnog davljenja koje se odvilo 2020. godine na Islandu i, kako je rekla, „tik pred period kovida". Žena je u razgovoru za „Variety" objasnila kako ju je glumac najpre zgrabio za vrat, a onda i srušio na zemlju, pa da je okolina tek tada shvatila da nikakva šala nije u pitanju, već da joj je potrebna pomoć.

Milerovi predstavnici za medije, kao i advokati, još uvek nisu odgovorili na pitanja „People-a" akonto čitave drame. Prethodno pomenuti mediji su, sa druge strane, reči žene koja je želela da ostane anonimna objavili u četvrtak. Ona je počela svoju stranu priče objašnjenjem kako je najpre bila primetila da nebinarni glumac ide u sandalama, ali „da su mu stopala bila u ranama za koje je on tvrdio da je zadobio pri tuči".

Susret se odvio u jednom pabu, a ona se s Ezrom bila našalila „kako bi i ona mogla da se potuče".

- Stvarno hoćeš da se biješ? - glasilo je, navodno, Ezrino pitanje, po njenom sećanju.

Zatim su se bili „iz šale dogovorili da se nađu u delu lokala u kom je dozvojeno pušenje". Međutim, prijatelj s kojim je bila „je zakuvao situaciju reklavši da glumac ne želi da upotrebi silu".

- Nije trebalo to da kaže, sve je bila samo šala - prisećala se ona, pa dodala da je Miler tada bio samo istrčao napolje.

- Hoćeš da se biješ? To hoćeš? - izgovorio je, navodi se, pred čitavu dramu.

- U sekundi je skočio na mene, gušio me, vikao mi u lice, a moj prijatelj koji je sve snimao... Trebalo m uje malo vremena da shvati da nikakva igra ili šala nije u pitanju. Stvar je zaista bila ozbiljna. Odgurnuo je Ezru i s još jednim našim drugom ga sprečavao da ne nasrće nazad - objašnjavala je zatim, pa napomenula kako ju je zvezda „Fantastičnih zveri" i nekoliko puta pljunula.

Ezra Miler Profimedia
 

U jednom trenutku, konobar se pojavio ne bi li smirio situaciju.

- Miler je moje prijatelje optužio za guranje, a nije bilo tako - zaključila je ona.

Konobar je, prema daljim napisima, zaključao vrata za Milerom koji je neko vreme proveo lupajući rukama o njih, da bi zatim otišao kolima u nepoznatom pravcu sa svojim prijateljima.

Podsetimo, Miler je u martu tekuće godine bio i zatvoren zbog narušavanja mira u jednom kafiću na Havajima, a više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike