Nepoznata devojka na oči svog dečka poljubila „Cecinog lepotana"?! Pevač ostao u šoku!

02.08.2022

19:35

0

Finalistu „Zvezda Granda" je svašta zadesilo, ali ovako nešto - još nikad do sad

Nepoznata devojka na oči svog dečka poljubila „Cecinog lepotana"?! Pevač ostao u šoku!
alem_bajrovic - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Alem Bajrović se u nedavno završenoj sezoni „Zvezda Granda" i te kako istakao. Kao takmičar iz tima Cece Ražnatović svakako je pokazao svoje pevačke sposobnosti, ali i dobio „titulu" jednog od najpoželjnijih frajera iz pomenutog talent-šoua.

Obraćajući mu se jednom prilikom i sama pevačica mu je rekla „lepotanu moj", posle duela sa Novicom Bulatovićem, koji je bio u timu njene kume. Devojke se, očito, slažu s njom, ali su „igru podigle na viši nivo", pa ga i zaustavljaju na gotovo svakom koraku - zbog čega mu se dešavaju i neprijatne situacije.

„Šokirao sam se!"

- Neka, kada njih ima i kada me žele, znači da i dalje vredim, ali da će i dalje biti posla (smeh). Imao sam razne situacije, ali posle jedne sam baš bio šokiran. Jedna devojka je bila sa dečkom i prišla mi je i pred dečkom me poljubila. Ostao sam šokiran, frapiran, a on je dečko stajao i izgubio se, bukvalno. To je samo jedna od situacija koja me je zadesila - ne zaboravlja Bajrović, pa objašnjava kako se „bori" s krcatim „inboksom".  

- Trudim se svima da odgovorim, stvarno mi je prepun „inboks". Mada odgovaram samo na normalne, pošto ima i mnogo nenormlanih i glupih poruka koje se trudim da ne pročitam - objasnio je on, piše „Grand onlajn".

Kako se pevači često žale na eksplicitni sadržaj koji im pristiže od fanova, nametnulo se pitanje - ima li Alem problem s time.

- Inače, ja sam poznat u društvu, ne samo tokom takmičenja, već i privatno, da svoju privatnost ne delim ni sa kim. Čuo sam da ima takvih, mada ja retko dobijam takve slike. Valjda sam taj neki „gard" i odbojnost moja natera ljude da odustanu od toga - zaključio je finalista „Zvezda Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike