Bio je Karleušin miljenik, a sad mu je mentor Ceca: Alem se vratio u "Zvezde Granda" i otkrio šta se krije iza kulisa!

27.04.2022

06:45

0

Kako kaže, nije očekivao da će Ražnatovićka biti njegov mentor, a bivša članica žirija mu nedostaje

Bio je Karleušin miljenik, a sad mu je mentor Ceca: Alem se vratio u "Zvezde Granda" i otkrio šta se krije iza kulisa!
Alem Bajrović - Copyright Instagram printscreen/alembajrovic_

Alem Bajrović vratio se ove sezone u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" i to pod okriljem novog mentora - Svetlane Cece Ražnatović. Svojim glasom, ali i stasom, već je osvojio mnoge gledaoce ovog šou programa.

Za 24sedam otkriva da li je očekivao poziv da se vrati, kako se slaže sa Cecom, da li mu nedostaje Jelena Karleuša, ali i da li oseća ljubomoru od drugih kandidata.

- Iskreno, nisam baš verovao da ću se vratiti ponovo u takmičenje jer sam mislio da je već dovoljno bilo za mene. Ali očekivao sam poziv "Grand" produkcije i dosta sam razmišljao da li da ga prihvatim ili ne - kaže Alem i nastavlja:

- Moji prijatelji i poznanici su mi govorili da treba da idem barem još ove sezone, jer smatraju da je to jedna dobra reklama i naravno dobro iskustvo, ali i upoznavanje još više ljudi iz šoubiza. 

Kako kaže, nije mogao da veruje da će baš Ceca biti njegov mentor.

- Kada sam saznao da će moj novi mentor biti Ceca, mislio sam da se šale. Znaju koliko poštujem Đorđa Davida, logično sam razmišljao da ću ponovo biti u njegovom timu jer smo ipak dve godine radili zajedno  i bilo je top. Kada su mi rekli da je odlučeno od produkcije da bude Ceca, bio sam iznenađen jer ne znam kako je raditi sa njom i sa bilo kojim drugim članom žirija - kaže on i dodaje:

- Naravno, posle nekoliko proba koje sam imao sa njom, iskreno sam pozitivno iznenađen koliko je izvrstan muzičar i profesionalac u svom poslu. Lepo je raditi sa njom i Ivanom Peters.

Kako kaže, nije bilo situacija u kojima Ceca podvikne na probama, pa čak ni ljututog pogleda. 

Neko ko ga je uvek hvalio bila je Jelena Karleuša, koja ove sezone nije deo žirija, a za 24sedam Alem otkriva da li mu sada nedostaje.

- Veoma zanimljivo pitanje, osećam da je baš meni namenjeno zato što sam uvek bio počašćen lepim i dobrim komentarima od strane Jelene (smeh). Na neki način, kako je govorila, bio sam njen miljenik - priča pevač i nastavlja:

- Ja mislim, iskreno, da bi bilo top i veoma gledane emisije da je tu i JK pored našeg novog mentora Cece, ali svi znamo zbog čega je to nemoguće.

Na kraju, Alem nam je otkrio da li oseća ljubomoru od strane drugih takmičara zato što je uvek hvaljen od strane žirija.

- Ja to ne vidim kako drugi vide. Sigurno da ima neke doze ljubomore i pohlepe među učesnicima, ipak su tu svi došli da se bore za ono najvrednije - popularnost, slavu i pobedu. Ja nikoga ne gledam kao konkurenciju, prvenstveno zato što sam tako vaspitan, a i dobro radim i živim od ovog posla, pa nema potrebe za tim - kaže Alem i zaključuje:

- Veliki sam protivnik podmuklosti, mržnje i oholosti. Više volim kad je mir, sloga i ljubav među ljudima, a tako i među takmičarima. Sa svima se družim i mislim da niko ni mene ne gleda kao protivnika i smetnju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike