Ivana Selakov otvorila vrata svog doma: Uspomene koje je skupljala 15 godina na putovanjima imaju posebno mesto (FOTO)

01.08.2022

06:30

0

Pevačica je za 24sedam pokazala omiljeni kutak u stanu, koji obiluje suvenirima iz raznih zemalja

Ivana Selakov otvorila vrata svog doma: Uspomene koje je skupljala 15 godina na putovanjima imaju posebno mesto (FOTO)
selakov_lukas_03082021_0015 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ivana Selakov sa svojim dugogodišnjim partnerom Peđom i njihovom ćerkicom Krunom stvorila je oazu mira u njihovom domu koji se nalazi u Zemunu. Za 24sedam otvorila je vrata svog stana i pokazala nam njihov omiljeni kutak.

Stan su uredili baš po svojoj meri, a kako je pevačica sama priznala jednom prilikom, trudi se da ga redovno održava sama. Pomoć ima jedino kada pravi velike "generalke". 

ATAImages/G. G.
Ivana Selakov

Većina stvari je, očekivano, promenjena kada je rodila ćerku, pa je mnogo toga prilagođeno njoj. Kruna ima svoj kutak za igru, u kom uživa, a za to vreme mama i tata mogu da se opuste na velikoj garnituri ispred televizora. No, to nije njihovo omiljeno mesto u stanu.

Kako mnogo putuju, što zbog posla, što privatno, Ivana i Peđa su napravili vitrinu sa suvenirima koje su donosili iz celog sveta, a jedna stvar ima posebno mesto.

- Pošto smo Peđa i ja veliki fanovi lanca restorana i hotela "Hard Rock Caffe", kupovali smo u svakoj državi gde smo putovali, a gde postoji ovaj brend, šolju ili čašu - kaže Ivana za 24sedam i nastavlja:

- Ponekad smo kupili i nešto drugo, recimo privezak, palice za bubnjeve, portiklicu, majice za dete ili nas. Ovo mi je baš omiljeni kutak jer me podseća na sva divna putovanja na kojima smo bili poslednjih 15 godina.

I zaista, ono što nam je pokazala izgleda impresivno, a posebno mesto zauzima velika fotografija sa Balija, upravo iz hotela koji im je omiljeni, na kom Ivana i Peđa poziraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike