Teodora Džehverović ne voli da se razbacuje: Otkrila koliko košta njena garderoba, cene će vas iznenaditi

30.07.2022

20:02

2

Pevačica je do detalja sve ispričala, a priznala je i kako uštedi

Teodora Džehverović ne voli da se razbacuje: Otkrila koliko košta njena garderoba, cene će vas iznenaditi
sava_dzehverovic_18092021_0011 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih pevačica trenutno, a neretko na sceni i u javnosti ima stajlinge koji privuku pažnju. Mnogi bi pomislili da na to troši čitavo bogatstvo, ali realnost je drugačija.

Pevačica je, u u razgovoru sa jutjuberom Danilom Badnjarem poznatijim kao "Čoda" otkrila da ne troši previše novca na stvari i garderobu.

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Džehverović

Džehverovića je otkrila da firzuru, tj. kikice koje nosi nije platila, već da ih je uradila uz saradnju i da joj devojka koja je radila nije naplatila kako bi je ona reklamirala na društvenim mrežama.

- Ovaj gornji deo što nosim je šila moja mama, koja mi inače za nastupe šije, ona zna moje mere i kad ja nisam tu, uvek mi pomogne, tako da je koštalo oko 2000 dinara. Ispod sebe imam klasičan kupaći koji košta 500 dinara, preko kupaćeg imam čarape koje koštaju 400 dinara, gaće oko 550 dinara, kombinezon je isto šiven, on je oko 3500 dinara, pederuša 1500 dinara, cipele su 10.000 hiljada i dodatak za cipele 100 evra (11.714 dinara) - završila je Teodora.

 

 

Sudeći po ovim cenama koje je Teodora rekla, popularna pevačica se od glave do pete obuče za 30.164 (257 evra). No, kada se oduzmu cipele, dolazimo do toga da njen stajling košta oko 8.500 dinara, čime njene koleginice zasigurno ne mogu da se pohvale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike