Teodora Džehverović o vezi sa Ninom, venčanju i majčinstvu: Nisam više klinka da bih gubila vreme sa nekim

26.07.2022

15:32

0

Pevačica kaže da sve ide kako treba, karijera joj je za sada u fokusu, a Čelebić joj je podrška u svemu

Teodora Džehverović o vezi sa Ninom, venčanju i majčinstvu: Nisam više klinka da bih gubila vreme sa nekim
teodora_dzehverovic (2) - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a  njihovu ljubav ljubomorno čuva od očiju javnosti. Fokusirana je na karijeru, a svaki slobodan trenutak provodi sa njim. 

- Uživamo koliko možemo, jer sada počinjem da radim baš dosta, i sada nam je svaki trenutak dragocen pa se trudim da ga iskoristimo što više možemo. Odmah sam mu rekla, da su mediji takvi, kada napišu da smo raskinuli, da smo nešto rekli, mora da se navikne na te stvari, ali mi je samo krivo zbog naših bliskih ljudi, koji nas pitaju da li je sve u redu i šta se dešava, to me samo nervira, mada ja sam se navikla na te stvari - kaže Teodora, pa otkriva da li razmišlja da se uskoro ostvari u ulozi majke: 

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović

 

- Ove godine ne, jer to su neke stvari koje i ne mogu da se planiraju. Mada tako kad kažem zvuči kao neki kliše, ali ne znam šta me sutra čeka... Naravno da pored uspeha koji doživljavam svakodnevno želim da se ostvarim i kao majka i kao žena, ko još nije u tom fazonu, to su prelepe stvari.

Kako je sa Ninom u ozbiljnoj vezi, pevačica otkriva da li razmišlja da vezu podignu na viši nivo. 

ATAImages/ A.A.
Teodora Džehverović, Nino Čelebić

 

- Sa Ninom mi je jako lepo, ali ne volim o tome da pričam, jer kad bi ja rekla nešto, odmah bi rekli „eto vidiš ona se udala”. Možeš samo da se nadaš i da radiš na tome u čemu ti je sada lepo. Meni je sa njim lepo i radimo na tome da se možda sutra dese neke takve stvari - kaže pevačica i dodaje:

- Više nisam klinka, tako da sigurno ne bih gubila vreme sa nekim. Ako mi sa nekim ne prija i ako mislim da možda jednog dana ne možemo da funkcionišemo ne bih bila u vezi - rekla je Teodora za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike