Majka Teodore Džehverović posle strašnog incidenta u Sutomoru: Doživela je veliki stres, sve se desilo na njene oči!

18.07.2022

16:45

0

Tri policajca su bila izbodena, a jedan od njih je i hitno operisan

Majka Teodore Džehverović posle strašnog incidenta u Sutomoru: Doživela je veliki stres, sve se desilo na njene oči!
Goca Džehverović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Na najskorije održanom nastupu Teodore Džehverović je izbila ozbiljna drama kada je nepoznati mladić izbo trojicu policajaca u klubu u Sutomoru, gde se održavao šou.

U toku je potraga za napadačem za koga se sumnja da je sa grupom mladića došao iz Novog Pazara pošto je, navodno, pred kraj došlo do intervencije - kada su Pazarci maltretirali nekoliko devojaka, prenose mediji.

Gordana Džehverović, majka poznate pevačice, oglasila se za jedne domaće medije i otkrila u kakvom su njih dve sada stanju. Inače, dvojica policajaca zadobila su lakše, a jedan teže povrede i po hitnom je postupku odveden na operaciju.

„Uplašila se!"

-  Ja sam dosta jaka i hrabra, imam divovsko srce što ja kažem, tako bodrim i nju. Uplašila se, nije joj bilo prijatno, sve je videla. Neki Novopazarci su pravili probleme, obezbeđenje je htelo da ih izvede i oni su ih izboli. Teodora je sve videla, doživela je veliki stres - ističe Goca za „Republiku", pa nastavlja o tome kako savetuje svoju naslednicu.

- Jaka sam, pozitivac sam veliki, sve je to sastavni deo života, ko zna šta sve još može da se desi na nastupima, tako i nju savetujem... Ona nikada nije sama na nastupima, izdugnuta je od publike, ali to se nikada ne zna. Ja ne smem da razmišljam negativno, jer bih onda to prenela i na nju, a to ne želim. Jaka i je i ona sve će to biti dobro - zaključila je za pomenute medije ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike