Ima luksuznu kuću sa bazenom u Turskoj, a ovde pravi teretanu: Jašar Ahmedovski vežba kao mladić! (FOTO)

18.01.2022

15:47

0

Osim detalje o svojoj imovini, pevač je ispričao i zašto mu je vojska teško pala dok je služio državi

Ima luksuznu kuću sa bazenom u Turskoj, a ovde pravi teretanu: Jašar Ahmedovski vežba kao mladić! (FOTO)
jašar - Copyright Instagram printscreen/jasar.ahmedovskii

Poznati pevač Jašar Ahmedovski, iako je više od 40 godina na muzičkoj sceni, ne planira da se zaustavi. Jašar redovno vežba i posvećen je zdravom načinu života, a sada je otkrio da nikada do sada nije uradio nijednu intervenciju na telu, iako su mnogi sumnjali u to.

- Ništa nisam radio i neću nikad - rekao je pevač, pa zatim otkrio kako provodi slobodno vreme.

- Imam dosta prijatelja sa kojima idem na ručak. Znam često da idem u teretanu. Upravo sada se u mojoj kući gradi teretana, tako da ću uskoro moći da treniram u svom domu, kako ne bih morao stalno da se cimam - objašnjava on i dodaje koliko diže iz benča.

 

 

- Otprilike oko 70 kilograma iz ležećeg položaja. Nikad nisam išao na tu varijantu da budem nabildovan, nego da se lepo osećam - kaže Jašar i govori zašto ne želi i bazen u kući.

- Da sam hteo, imao bih bazen, ali smatram da mi on nije potreban. Bazen imam u svojoj kući u Fetijama u Turskoj i tamo uživam.

 

 

Vojska mu je teško pala

- Tog perioda ću se uvek sećati i nema nikog ko će vam reći da se toga ne seća. Kad krene ta priča o vojsci, obično nema stajanja. O tome se priča po četiri-pet sati. Sećam se, jednom je trebalo da zadužim naoružanje i rekao sam nadređenima: „Znate šta, dajte drugima oružje, ali meni ne. Ja nisam za ovo. Najbolji način da mene iskoristite je da me pustite da pevam.”

Tada je postojao dom JNA koji je bio jako lep, a ja sam inače u Trebinju služio vojsku. Rekli su mi: „Da znaš da si u pravu.” Dali su mi orkestar i tu sam radio tokom celog služenja vojnog roka - ispričao je Ahmadovski, priznajući da mu ova dužnost ipak nije lako pala.

 

 

- Iskreno, sve mi je teško padalo. U početku sam mislio da ću da pobegnem iz vojske pošto sam tada bio klinac koji je bio pevački aktivan, išao sam često na putovanja i onda je došla vojska. Međutim, čovek sve izdrži, navikne se, pa sam tako i ja - tvrdi folker za "Objektiv" i dodaje da nikad nije poročan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike