Jovana Jeremić o pomirenju sa Didi J: Ja ne zavidim i ona od danas ima velikog prijatelja u meni

28.07.2022

20:12

0

Dijana je pozvala voditeljku na svoju jahtu

Jovana Jeremić o pomirenju sa Didi J: Ja ne zavidim i ona od danas ima velikog prijatelja u meni
Jovana Jeremić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J i voditeljka Jovana Jeremić konačno su zakopale su ratne sekire, a voditeljka je otkrila ko je prvi popustio. 

- Do pomirenja je došlo jer su me oni zvali da dođem na jahtu jer sam ja izjavila da bih volela da odem na jahtu. Ali ja sam otišla na porodičnu jahtu, ja ne idem na jahte gde se orgija, to jest na jahte za jahtašenje i za orgijanje. Ja volim porodičan sistem vrednosti i ispravan sistem vrednosti - priča Jeremićeva i dodaje: 

Printscreen/YouTube/Pink.rs
Jovana Jeremić i Didi J

 

- Prvi poziv na jahtu koji sam prihvatila je kod Didi Janković jer ona je jedna porodična žena koja je na jedan legalan i legitiman način uspela da se uda za čoveka koji je voli i koji joj je omogućio sve u životu, to je ono o čemu ja govorim i ono o čemu ja prva maštam i sanjam - kazala je Jovana.

Kako je istakla, ona se divi Didi što je našla partnera koji u svemu može da joj parira i prati je. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages Profimedia
Jovana Jeremić i Didi J

 

- Dala je domaći zadatak svim Srpkinjama pored Sandre Meljničenko, kako u životu pronaći partnera koji te iskreno voli, podržava i vetar ti je u leđa za sve kao njen muž njoj. I meni je drago kada to vidim, ja ne zavidim, ja uživam u tome i bilo mi je prelepo. Dijana je mnogo dobar čovek i njoj se zato u životu i desila ta sreća, zato što je dobar čovek, zato što nije pokvarena. Od danas ona ima mnogo velikog prijatelja u meni, mi smo naše nesuglasice rešili - izjavila je Jovana za Informer.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

 

Podsetimo, Didi J i Jovana su zaratile, jer je pevačica istakla da nije imala dobar tretman prilikom gostovanja u emisiji kod voditeljke, nakon čega je Jeremićeva otkrila da joj je pevačicin muž i pretio. 

Bilo kako bilo, njih dve su uspele da izglade odnose i zaboravile na sve negativno među njima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike