Saša Kovačević proslavio rođendan s fanovima u Botaničkoj bašti: Pevali mu i pesmu! (FOTO)

28.07.2022

10:15

0

Pevač je nastupao u okviru Garden Session serije koncerata u organizaciji Centra beogradskih festivala

Saša Kovačević proslavio rođendan s fanovima u Botaničkoj bašti: Pevali mu i pesmu! (FOTO)
Sasa Kovacevic, Garden Sessions, foto CEBEF - Dusan Milenkovic (2) - Copyright CEBEF / Dušan Milenković

Saša Kovačević je 27. jula održao koncert u Botaničkoj bašti „Jevremovac" u okviru Garden Session serije koncerata, u organizaciji Centra beogradskih festivala (CEBEF). Pevač je tako sa svojim fanovima proslavio 37, kako mu je tog dana bio i rođendan.

Brojna publika, u kojoj su većinski bile pripadnice lepšeg pola, uživala je u njegovim hitovima. Svi su sa Sašom pevali uglas.

Zatim, pošto ih je nanizao - okupljeni su njemu zapevali rođendansku pesmu.

Saša Kovačević CEBEF / Dušan Milenković
 

Podsetimo, Kovačević se na televiziji prvi put pojavio 2004. godine u okviru „Sunčanih skala", gde je izvodio „Pakao i raj“. Godine 2005. nastupao je na Radijskom festivalu sa pesmom „Korak do dna“ i izlazi pesma „Jedina si vredela”. Pesma „Ruka za spas“ proglašena je hitom 2006. godine, dok je u 2007. godini pevač dobio nagradu za otkriće godine.

Zatim su usledile nagrade Melos estrade, Beogradski pobednik za pop pevača godine, na Danima estrade osvaja 1. mesto za otkriće godine. Osvojio je 2. mesto na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji sa pesmom „Lažu te“. Pobednik je Radijskog festivala sa pesmom „Bolji čovek“, a njegove pesme imaju milionske preglede na Jutjubu.  Krajem 2008. godine izašao je i njegov prvi duet sa Eminom Jahović - pesma „Još ti se nadam“. Sledeće godine dobija dve nagrade: za pevača godine i za pomenuti duet. 

Još jedna balada objavljena je 2011/2012,  „Kako posle nas”, koja je postala veliki hit. Usledili su u narednim godinama i brojni drugi: „Gde smo moja ljubavi“, „Rano je“, „Živim da te volim“, „Temperatura”,  „Zamalo Tvoj”, „Radi me lagano”...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike