Neda Ukraden bi da nađe partnera: Samo da nije toliko mlađi da mu budem kao mama!

27.07.2022

13:22

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica je otkrila i koji su njeni kriterijumi za izbor partnera

Neda Ukraden bi da nađe partnera: Samo da nije toliko mlađi da mu budem kao mama!
novogodišnji program (39) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Neda Ukraden je već dugo sama, a sada po prvi put otkriva javno da bi volela da nađe partnera. Kaže da joj izgled ne igra presudnu ulogu, kao ni razlika u godinama, samo ukoliko nije baš velika.

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodim. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama - kaže pevačica i dodaje:

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - otkrila je pevačica svoje kriterijume za izbor partnera.

G.G./ATAImages
Neda Ukraden

Podsetimo, Neda je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posledica moždanog udara, a od tada pevačica retko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju ćerku Jelenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike