Dekolte u ovim godinama stoji samo meni i Nedi Ukraden! Vera Matović: Gledaju me mlađi muškarci

28.05.2022

10:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je najviše ponosna jer, kako tvrd, ništa na sebi nije korigovala

Dekolte u ovim godinama stoji samo meni i Nedi Ukraden! Vera Matović: Gledaju me mlađi muškarci
Vera Matović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Vera Matović ponosna je na svoj izgled i držanje u 75. godini kao i što je na njoj sve prirodno. Ona ponekad i sada zna da obuče dekoltiranu garderobu, te kratku suknju i smatra da ona i koleginice koje su njenih godina imaju još uvek šta da pokažu.

Vera ne krije i da joj se udvaraju dosta mlađi muškarci.

- Naravno da nas gledaju i mladi muškarci, a zbog čega, to moraš njih da pitaš! Volim da nosim dekolte, zašto da ne ako ti nešto lepo stoji? Smatram da i meni i Nedi Ukraden lepo stoji dekolte i u ovim godinama  - ponosno je rekla pevačica koja tvrdi da ništa na sebi nije korigovala.

24sedam/Goran Sivački
Vera Matović

- Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade. Ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim. Neću sebe da unakazim. Dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu. Nema godina, nema loših pesama. Ne može pevač da bude star. On nikad ne može da ostari. I kad ode u penziju, on je neko koga treba ceniti i poštovati. Tako i nas žene -rekla je Vera Matović koja smatra da među mlađim koleginicama nije primetila onu koja bi mogla da je zameni.

24sedam/Goran Sivački
Vera Matović

- Kad razmislim, nema slične meni. Nisam primetila, iskreno, da neka pevačica podseća na mene i da može da bude moja naslednica. Ja možda imam specifičnu boju glasa, pa narod to voli. Po tome sam prepoznatljiva godinama. Ali nisam videla da me je neka imitirala i da može to uspešno da uradi. Zato i ne pevaju moje pesme. Ali narod to voli - poručila je s osmehom pevačica za Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike