Jovana Jeremić promenila mišljenje, sad hvali pevačicu: Tanja Savić je velika zvezda!

26.07.2022

17:51

2

Estradni rat voditeljke i pevačice bio je tema javnosti nedeljama

Jovana Jeremić promenila mišljenje, sad hvali pevačicu: Tanja Savić je velika zvezda!
jovana-i-tanja1 - Copyright Printscreen Youtube/ AmiG Show

Jovana Jeremić i Tanja Savić bile su akterke jednog od najvećih estradnih ratova koji se u poslednje vreme desio na domaćoj sceni. No, izgleda da je tome došao kraj. 

Jovana je prešla u druge "ratove", ali je i nahvalila Tanju, a usput se osvrnula i na to da uvek sme da kaže svoje mišljenje.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

- Jeste tako zato što je sve više rijaliti igrača koji napadaju velike zvezde i velike zvezde moraju da znaju da se ne pecaju na te stvari. To se i meni dešava, ja sam na primer iskulirala nekoliko tih pecanja zato što one to i žele - rekla je ona, pa dodala:

- Ja jako biram sa kim ulazim u verbalni konflikt, ipak to moraju da budu velike zvezde. Kada sam se svađala i prepirala sa Tanjom Savić to je bilo za njeno dobro i zato što je Tanja zaista velika zvezda. Ali drugi nisu Tanja Savić, moraju da budu prvo na njenom nivou da bi mogli da uđu u klinč sa Jovanom Jeremić - istakla je voditeljka, piše Grand Online.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Jovana Jeremić

Podsetimo, sve je počelo kada je Jovana ispričala da je Tanja u vezi sa jednim političarem, a 24sedam prvi pisao da je u pitanju gradonačelnik Banjaluke - Draško Stanivuković. 

Jeremićeva je tada svašta pričala o Tanji, nije štedela reči, a u jednom trenutku su se srele u emisiji "Amidži šou", koju je Savićeva iz čista mira napustila.

Potom je Jovana išla u Banjaluku, pa i odatle pričala da ima razne informacije o Tanji, dok se pevačica trudila da na prozivke ne odgovara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike