Tanji Savić neće biti dobro! Jovana Jeremić ne odustaje: Ima nove informacije o Drašku i njoj

22.03.2022

21:30

0

Voditeljka je otkrila da ima još tajni koje krije pevačica

Tanji Savić neće biti dobro! Jovana Jeremić ne odustaje: Ima nove informacije o Drašku i njoj
jovana i tanja - Copyright Printscreen Youtube/ AmiG Show

Jovana Jeremić prva je otkrila da je Tanja Savić u vezi sa političarem, a tragom te informacije, 24sedam je saznao da je u pitanju Draško Stanivuković. No, voditeljka sada tvrdi da je otkrila nove informacije.

Naime, ona se trenutno nalazi na odmoru na Jahorini, te je ispričala da pevačica ima još tajni kada je u pitanju njen odnos sa Draškom.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
 

- Pre svega da vam kažem, došla sam na Jahorinu da se kao čovek odmorim, ali ne vredi. Kad si novinar, onda si i na odmoru sedma sila. Saznala sam nove informacije koje će šokirati javnost. Tanji sam rešila da odgovorim sa najsvežijim informacijama o njenoj tajni iz privatnog života zvanoj Draško Stanivuković - rekla je Jovana za Kurir, pa nastavila:

- Budući da me je izazvala rekavši da samu sebe hvalim, ja ću joj još jednom pokazati zašto sam najopasnija i najinformisanija novinarka u Srbiji i zašto moji rezultati govore o meni, a ne ja. Ona neka sedi u Radincima i razmišlja zašto me je put odveo baš na Jahorinu, mesto gde se prvi put srela sa svojom ljubavlju Draškom.

Printscreen Youtube/ amigshow
 

Podsetimo, netrpeljivost između voditeljke i pevačice traje već duže vreme, a Tanja je čak naprasno napustila emisiju "Amidži šou" u kojoj su obe gostovale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike