Britni Spirs i Sem Asgari nisu otišli na medeni mesec: Pevačica otkrila šta ih sprečava

25.06.2022

11:33

0

Kako su se preselili u novi dom, Britni se još uvek privikava na okruženje

Britni Spirs i Sem Asgari nisu otišli na medeni mesec: Pevačica otkrila šta ih sprečava
Sem Ašgari i Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs izgovorila je nedavno sudbonosno da svom izabraniku Semu Asgariju sa kojim želi da osnuje porodicu. Pošto su priredili venčanje za najbliže prijatelje, svi se pitaju kada i gde će otići na medeni mesec. 

Kako je ona nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju, pored bazena, svi su pomislili da je taj trenutak došao, ali pevačica je ipak razočarala svoje fanove. 

- Još nisam bila na medenom mesecu. Venčali smo se i uselili u novu kuću skoro u isto vreme što nije bilo najpametnije - napisala je Britni.

Spirsova je istakla i da je presrećna što ona i njen suprug žive u novom domu, da joj se dopada okruženje, a naročito bazen koji imaju u dvorištu, kao i da je njihovim psima sve potaman.

Profimedia
Britni Spirs

 

- Tako je čudno kada se probudim i sve je novo, novi bazen, nova kuhinja, novi krevet. Mislim da sam u šoku - dodala je ona.

Podsetmo, Britni na venčanje nije pozvala ni brata, ni majku. 

- To što si rekao u svom sjajnom intervjuu, Brajane, to govori o tebi. Nisi ni bio pozvan na moje venčanje. Što si se uopšte oko toga i oglašavao?! Da li stvarno misliš da bih zvala tog nekog mog brata koji mi je četiri godine branio da stavim viski u koka-kolu, da nazdravimo na mojoj svadbi i da se provedemo, da pevamo... Od mene ste i ti i majka krili i kafu! ...Je*i se! I samo da znaš, imam asistenta koji mi rezerviše stolove za večere - poručila je ona u opširnoj objavi, koju je nešto kasnije i obrisala.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike