Potresna glasovna poruka Ejmi Vajnhaus: Njemu ju je još odavno poslala, a on nikako da je zaboravi (VIDEO)

25.07.2022

05:45

0

Prošlo je 11 godina od pevačicine smrti, a njeni prijatelji i saradnici se i dalje teško nose s tim

Potresna glasovna poruka Ejmi Vajnhaus: Njemu ju je još odavno poslala, a on nikako da je zaboravi (VIDEO)
profimedia-0222633465 - Copyright Profimedia

Nekadašnji producent Ejmi Vajnhaus, Salam Remi, proveo je jedanaestogodišnjicu pevačicine smrti sve vreme misleći na nju i trenutke koje su proveli zajedno. Tako se na njegovom Instagramu „rodila" i objava posvećena njoj, s glasovnom porukom koju mu je svojevremeno ostavila, a koja je mnoge njene fanove sada rasplakala.

Vremenom, naime, njene su muke i te kako postale poznate javnosti, a pošto se pročulo šta je Remiju ostavila „u pošti", brojni su oni koji su ostali bez reči i u suzama.

- Nedostaješ mi, hajde, pa se javi... Ako se ne javiš, ja ne znam šta ću - čuje se njen glas OVDE, odmah za klipom iz njenog spota za „In my bed".

Ovaj producent je, inače, sa Ejmi radio od samog starta - konkretno od 2003. godine, napominje „The Hollywood Reporter".

- Nedostaješ mi - potpisao je on kratko svoju objavu.

Salam Remi Profimedia
 

Podsetimo, Ejmi je preminula 23. jula 2011. godine. Bila je nađena mrtva u svojoj kući u Londonu. Prema prvim policijskim izveštajima uzrok smrti nije bio poznat, da bi se naknadno saznalo da se pevačica otrovala alkoholom. Preminula je u 27. godini.

Godine 2011, takođe, a 18. juna, u Beogradu je održala svoj poslednji nastup. „Gardijan" je bio navodio koliko je sjajno što je Ejmi tako popularna u Srbiji, da su ljudi „davali po 35 funti (oko tada 4.500 dinara) za kartu u državi u kojoj je prosečna plata 274 (oko 36.000 dinara)". Taj koncert je trebalo da bude početak njene turneje po Evropi, pred koji je bila i naučila kako da na našem jeziku poželi publici dobro veče. Međutim, sve je krenulo nizbrdo i odmah zatim je sve nastupe otkazala.

Prema tadašnjim napisima, „mučenje je trajalo oko 72 minuta, a pevačica u jednom trenutku gotovo da nije prepoznavala ni svoj bend". Kada je ušla u kola, naslonila je glavu na prozor i zaspala. Odmah potom je i napustila prestonicu Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike