Adel otkrila da je bila zavisna od alkohola: Plašila sam se da ne završim kao Ejmi Vajnhaus

11.10.2021

09:22

0

Autor: Marija Mitić

U jednom trenutku je poželela da napusti muzičku scenu

Adel otkrila da je bila zavisna od alkohola: Plašila sam se da ne završim kao Ejmi Vajnhaus
adel - Copyright Printscreen Youtube/ Adele Monologue - SNL

Britanska pevačica Adel neposredno pre objavljivanja novog albuma koji publika očekuje sa velikim nestrpljenjem, podelila je sa javnošću do sada nepoznate detalje iz svog ćivota.

U ekskluzivnom intervjuu za prestižan magazin Vog, gde pevačica krasi dve naslovnice ovog meseca - britansku i američku, Adel je prvi put progovorila o zavisnosti od alkohola, sa kojom se suočila. Kako ističe, ovo iskušenje dogodilo joj se baš u trenutku kada je Ejmi Vajnhaus preminula, zbog čega je strahovala da je ne zadesi ista sudbina.

Adel, Foto: Profimedia
 

- Postala sam poznata baš kad je Ejmi preminula. Gledali smo je kako umire pred našim očima… A i ja sama uvek sam bila fascinirana alkoholom, imala sam blisku vezu s njim. To je ono što je mojeg tatu držalo podalje od mene i baš zato sam uvek želela znati šta je u tome tako sjajno… - rekla je Adel pa dodala da je razmišljala da napusti muzičku industriju.

- S druge strane, zbog slave sam postala neugodna, toliko da sam u jednom trenutku čak razmišljala o tome da potpuno napustim muzičku industriju. Na kraju sam ipak odlučila da neko vreme budem „pustinjak“ kako bih se sabrala i posložila prioritete u glavi - kaže pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Ona se zatim osvrnula i na razvod braka sa Sajmonom Koneckim, pa otkrila da je 2019. godine ona odlučila da ostavi supruga jer se nije osećala dobro u tom odnosu. Ipak, njihov rastanak joj je, kako ističe, "slomio srce".

 - Ostavila sam ga. Iskreno, bila bih jadna da nisam sebe stavila na prvo mesto. Imala sam 30 godina i osećala sam se kao da mi se celi svet raspada, bez ikakvog upozorenja. Jednostavno mi više nije odgovaralo da ostanem u tom odnosu. Nisam želela da završim kao mnogi drugi ljudi koje poznajem. Ali nije se dogodilo ništa loše - rekla je tridesettrogodišnja zvezda i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

 - Bilo mi je neugodno posle razvoda, stvarno neugodno. Ali stvar je u tome da ništa ne može da funkcioniše na silu, pa tako ni brak. Mi žene smo odgajane tako da se i dalje trudimo, čak i kad ne ide, svi smo to gledali u filmovima kad smo bili mali… Razvod mi je slomio srce, ali izdržala sam - iskrena je bila pevačica.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike