Zorana Simeunović letuje bez muža: Može i on bez nje, ali samo pod jednim uslovom!

24.07.2022

21:39

0

Pevačica objašnjava kako najpre putuje s drugaricama, a tek zatim - može sve

Zorana Simeunović letuje bez muža: Može i on bez nje, ali samo pod jednim uslovom!
Zorana i Steva Simeunović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Zorana Simeunović je nedavno otišla na kratak odmor s nekoliko prijateljica, pa napunila baterije za posao koji je u prestonici svakako čeka. Mnogi su se, međutim, iznenadili što se na takav korak nije opredelila - sa suprugom.

- Valjda je to sasvim normalna stvar. Svako ima pravo na svoje momente i minute - počela je ona za „Grand njuz", pa zatim odgovorila na pitanje da li njen Steva ima dozvolu da putuje bez nje.

- Nešto razmišljam njega i direktora da pošaljem na Tajland, ali uz pratnju mog prijatelja Milana Kulića za kojeg sam sigurna da će na jedan lep način da me obaveštava o svemu. Tako da može da ide, ali ne bez njega - naglasila je pevačica.

Inače, druženje i odmaranje je „držala" podalje od znatiželjnih pogleda, pa tako ništa nije završilo ni na Instagramu.

- Živimo u tom vremenu gde se sve „kači" na Instagram. Na taj odmor sam otišla zato što mi je zaista trebao odmor, da se naspavam i da uživam u tišini. Vreme sam provela sa ljudima koji me ne opterećuju i gde nisam morala da pričam o poslu deset dana - objasnila je ona, pa nastavila o tome kako će letovati i sa mužem.

- Sa suprugom idem na letovanje, ali prvo sa drugaricama, pa sama pa sa njim, da ispoštujem sve i mislim da je to sasvim korektno - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike