Svakoga bi mrzelo! Zorana Simeunović svaki dan ide kod frizera: Ovo je jedini razlog zašto!

05.07.2022

21:39

1

Ukoliko još ima zakazan nastup ili kakvo gostovanje, tada i ne pomišlja da preskoči dobar tretman

Svakoga bi mrzelo! Zorana Simeunović svaki dan ide kod frizera: Ovo je jedini razlog zašto!
zorana_simeunovic_03052022_0032 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zorana Simeunović je napravila veliki korak kada je izbacila album, ali je osim pesmama svakako privukla veliku pažnju javnosti i nesvakidašnjim izgledom. Međutim, prema sopstvenom priznanju, za njene već dobro poznate afro lokne - zadužen je frizer kog svakodnevno posećuje.

Mnoge bi, u najmanju ruku, mrzelo da svaki dan odlaze i sede u frizerskoj stolici. Zorana, s druge strane, nema problema.

- Ne mrzi me da idem stalno kod frizera zbog ovoga, iako svi to misle. Ja sam videla kod mnogih kolega da urade jedanput afro lokne, slikaju se i to prođe, a ja ne, ja ih radim svaki dan - rekla je ona, pa dodala:

- Verovali ili ne idem svaki dan kod frizera zbog ove frizure. Danas se pere kose, sutra uvija, prekosutra opet pere i tako u krug. Ljudi su sad navikli na mene ovako čupavu i bilo bi glupo da bude drugačije.

Zorana Simeunović ATAImages/Antonio Ahel
 

Inače, nije da nije probala da izađe pred publiku i bez lokni.

- Pitao je gazda kluba u kome smo radili: „Pa dobro, gde vam je čupava pevačica?" Ja kažem: „Pa to sam ja". Od tada sam odlučila ovakav fazon da furam da više ne bih imala problema sa prepoznavanjem - prisetila se ona.

- Lakše je kad ne radim da nemam ovu frizuru, jer me onda niko i ne prepozna što je bolje. Tako da frizuru tempiram po nastupima i gostovanjima - zaključila je Zorana.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike