„Što se manje nadaš, manje se i razočaraš!" Zorana Simeunović o tri decenije starijem suprugu, poslu i predrasudama

03.06.2022

21:39

0

Pevačica naglašava da je oduvek želela da bude „deo te bare", iako zna da, prema njenim rečima, podrška kolega kao da ne postoji

„Što se manje nadaš, manje se i razočaraš!" Zorana Simeunović o tri decenije starijem suprugu, poslu i predrasudama
ana_bekuta_zorana_simeunovic_28032022_0069 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Simeunović je nedavno objavila svoj album prvenac, ali ne krije da joj je bilo veoma teško da se navikne na sve što ovaj posao nosi sa sobom.

- Treba mi vremena za sebe, na promociji sam se krila u toletu (smeh). Uglavnom, savetovana sam da se ne menjam, uprkos svemu, i da ostanem jedno veliko dete koje i jesam, da se trudim da ne prihvatam mnoge stvari k srcu koje mogu da utiču na moje raspoloženje - pričala je ona, piše „Grand onlajn", da bi zatim pevačica dodala kako se sujeta na estradi viđa svaki dan.

Svakako, uvek je želela da bude deo nje.

- Iskreno, oduvek sam želela da budem „deo te bare", što bi se reklo. Nisam ni na početku očekivala podršku ljudi, jer što se manje nadaš, manje se i razočaraš. Svesna sam da kolege ne podržavaju danas jedni druge kao nekada. Danas svi gledaju da ugroze druge i da prave spletke - naglasila je ona, pa se isto tako bez dlake na jeziku dotakla braka sa tri decenije starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem.

Zorana Simeunović ATAImages/Antonio Ahel
 

Ona je, kada je njihova ljubav u pitanju, uspela da se izbori sa predrasudama, a sada otkriva i da li postoji neko ko njega obaveštava o svakom njenom koraku.

- Na početku su ga svi obaveštavali, ali i obrnuto. Mada je sada sve drugačije. Znamo kakve su nam navike, ko je gde i sa kim. Ipak, nismo mi u takvom braku gde mora sve da se javlja. Kada dođemo kući uz kaficu opušteno porazgovaramo o tome kako je kome protekao dan - zaključila je Zorana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike