„Dešavalo mi se da ne mogu da se sagnem da zavežem pertle!" Seka Aleksić otkrila kako se bori s kilogramima

24.07.2022

08:55

0

Pevačica objašnjava kako kod nje nema sredine - ili jede ili ne jede

„Dešavalo mi se da ne mogu da se sagnem da zavežem pertle!" Seka Aleksić otkrila kako se bori s kilogramima
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Govoreći o surfovanju, fotografisanju i snimanju za društvene mreže... Pevačica Seka Aleksić je istakla kako je spremna na sve za dobar video. Trenutno, ona boravi u Crnoj Gori, a sve što joj je u planu je da završi letnju turneju.

- Moj muž je hteo na tu dasku, bitno je da stojiš ravno... Ja sam iskoristila to samo da se fotkam i to jedva... (smeh) Kad su fotke u pitanju i lep video, sve ću uraditi za to - naglasila je Seka, pa nastavila o svojim poslovnim poduhvatima.

- U planu je da se završi turneja letnja. Od septembra planiram nešto o čemu još uvek ne mogu da pričam. Biće nešto zanimljivo za žene. Pred Novu godinu planiram nešto novo od muzike da uradim - nabrajala je ona u razgovoru za „Blic" pa se i osvrnula na to kako se s vremena na vreme vodi ozbijnu borbu s kilogramima.

„Tad samo kažem sebi - dosta!"

- Nove pesme se uvek planiraju, svakako da ću raditi u studiju. Imam u planu još stvari, ali znaćete sve, ne brinem. Dijete ne držim, ja ili jedem ili ne jedem. Dešava se da ne mogu da se sagnem da zavežem pertle ili da zakačim šnalu na sandali, onda kažem sebi: „Dosta" - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike