Jedno Sekino „da" je koštalo 25.000 evra: Pevačica već smislila i na šta će da potroši pare!

10.07.2022

08:31

0

Aleksićeva je u samom vrhu humanitaraca sa estrade, pa i ne čudi što je napravila baš ovakav izbor

Jedno Sekino „da" je koštalo 25.000 evra: Pevačica već smislila i na šta će da potroši pare!
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ A.A.

Seka Aleksić je nedavno postala zaštitno lice jednog luksuznog kozmetičkog brenda. Ovo angažovanje joj je donelo, navodi se, 25.000 evra, a ugovor je potpisala na pola godine. Prema rečima insajdera za „Alo", kuća je tražila baš nju, pa su rado nagradili njen pristanak.

- ...Uspeli su da se dogovore za manje od nedelju dana i nisu žalili para, samo da bi pristala da bude njihovo zaštitno lice. Kako cena reklame na njenim društvenim mrežama nije mala, dogovorili su promociju od šest meseci i Seka je uzela honorar od 25.000 evra - objašnjava izvor i dodaje da pevačica planira da pola prosledi u humanitarne svrhe.

- Od početka karijere, Seka učestvuje u humanitarnim akcijama i do sada je novčano pomagala bolesnima, starima, napuštenoj deci i životinjskim azilima. Zato i ne čudi što je i ovoga puta odlučila da deo ovog honorara prosledi u humanitarne svrhe - priča on, pa nastavlja:

- Malo ko zna da se ona gotovo svaki put kada zaradi novac na društvenim mrežama odrekne većeg dela, kao i da tu praksu ima otkako je prvi put postala zaštitno lice. Malo koja javna ličnost to radi, ali ona se trudi da sakrije koliko i kome pomaže, iako je u samom vrhu humanitaraca sa estrade.  

Seka je, inače, poslednjih godina zaradila pravo malo bogatstvo reklamirajući razne proizvode, o čemu više možete pročitati na OVOM linku. Svakako, tvrdi izvor, dobar deo uvek ode onima kojima je to daleko potrebnije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike