Voditeljka progovorila o bolnom raskidu! Umesto da slave godišnjicu veze, ona ostavila dečka: Moram da stavim sebe na prvo mesto

23.07.2022

05:55

0

"Kada imaš snage da kažeš da nešto ne funkcioniše, priznaješ mnogo više" iskrena je Čelsi

Voditeljka progovorila o bolnom raskidu! Umesto da slave godišnjicu veze, ona ostavila dečka: Moram da stavim sebe na prvo mesto
celsi hendler - Copyright Instagram printscreen/chelseahandler

Čelsi Hendler, poznata voditeljka i komičarka, objavila je pre nekoliko dana da je raskinula vezu sa svojim partnerom Džoom Kojem. 

Ona je sada, gostujući u jednom podkastu, pričala o tome kako se oseća povodom raskida i podelila nove detalje.

- U redu sam. Osećam se optimistično povodom budućnosti sada. Mnogo sam se promenila i ljubav je bila toliko velika da me je raznela. I iako je bolno završiti tako nešto, terapija mi je pomogla da shvatim da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore i ja u to verujem - rekla je ona.

Njen bivši i ona su trebalo zajedno da gostuju u ovom podkastu, ali je Čelsi istakla da je ponosna na sebe što se sa razlazom bori na iskren način, prvi put u životu.

- Prvi put se borim sa tim u stvarnom vremenu, a ne da izbegavam i radim neke druge stvari kako bih skrenula misli. Terapija, moje drugarice, svi ljudi koji mi pružaju podršku su uz mene. Ne treba mi ništa da bih ublažila bol - iskrena je ona.

Iako nije srećna što su se razišli, voditeljka ističe da mora sebe da stavi na prvo mesto.

- Kada imaš snage da kažeš da nešto ne funkcioniše, onda govoriš mnogo više od toga. Prizivaš stvari koje će ti biti mnogo lakše i potrebnije. Ne želim da napustim sebe. Želim da biram sebe - ispričala je Čelsi.

Podsetimo, u ponedeljak je voditeljka objavila da je veza završena. Ona je postavila video na svom nalogu na Instagramu koji su planirali da podele sa svima na dan njihove prve godišnjice, ali umesto toga, usledila je objava o raskidu. 

- Teško mi je da saopštim da smo odlučili da napravimo pauzu u našoj vezi za sada. Zbog njega su se moja životna iskustva promenila. To što me je Džo voleo je bio jedan od najvećih poklona u mom životu. Obnovio je moju veru u muškarce, u ljubav, u to da budem 100 posto ko sam i nikad nisam bila optimističnija za budućnost - napisala je, između ostalog, ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike