Tom Kruz proslavio 60. rođendan kod Adel na koncertu: Organizovao i žurku, a priča se i da je raskinuo s devojkom (FOTO)

04.07.2022

11:05

0

Oko holivudske zvezde bilo je brojno obezbeđenje

Tom Kruz proslavio 60. rođendan kod Adel na koncertu: Organizovao i žurku, a priča se i da je raskinuo s devojkom (FOTO)
profimedia-0704582793 - Copyright Profimedia

Tom Kruz, jedna od najvećih holivudskih zvezda, napunio je juče, 3. jula, 60 godina, a veliki jubilej dočekao je na koncertu Adel u Londonu.

Pevačica je održala veliki koncert posle pet godina i skandaloznog otkazivanja istog u januaru ove godine u Las Vegasu, te su se brojne svetske face pojavile prvom prilikom. Među njima bio je i Kruz, koji je dočekao rođendan na njenom koncertu i kasnije organizovao veliku zabavu u britanskoj prestonici.

Profimedia
Adel tokom koncerta u Londonu

Tom se na koncertu pojavio sa brojnim obezbeđenjem, a oko njega je bila masa fanova s kojima se fotografisao i delio im autograme. Dobro raspoložen popričao je i sa brojnim poznanicima, a kasnije plesao uz pesme slavne Adel. U bekstejdžu je Kruz kasnije oduvao svećice, gde su mu prisutni otpevali pesmu "Happy birthday".

Profimedia
Tom Kruz na koncertu Adel u Londonu

Kako prenosi Daily Mail, sve više se priča i o tome da je bio u emotivnoj vezi sa koleginicom iz “Nemoguće misije 7”, Hejli Atvel, s kojom je navodno raskinuo u junu. Strani mediji pišu i da je slavni par već doživeo jedan krah 2021. godine, ali da su prevazišli probleme i ipak se ponovo rastali prošlog meseca.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike