Đina Džinović posle raskida s fudbalerom: Još se volimo, ali ovo nije vreme za nas! (FOTO)

05.07.2022

14:25

0

Harisova naslednica je istakla da bivšeg izuzetno ceni i poštuje, te da se nada da će u budućnosti pronaći način da ponovo budu zajedno

Đina Džinović posle raskida s fudbalerom: Još se volimo, ali ovo nije vreme za nas! (FOTO)
Đina Džinović - Copyright Instagram screenshot / djinadzinovic

Ćerka Meline i Harisa Džinovića, Đina, potvrdila je na svom Instagramu da više nije u vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem. Ona je istakla i kako ljubav nije nestala, naprotiv.

Odgovarajući na razna pitanja u okviru svojih „storija" na pomenutoj društvenoj mreži naglasila je da je on jedini čovek za nju, te da se nada da će ponovo moći da budu zajedno u budućnosti.

Podsetimo, Andrej je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa slovenačkim timom Domažale, što je najpre podgrejalo sumnje, između ostalog, i o raskidu.

- Naravno da se volimo i uvek ćemo se voleti. Andrej je najbolja duša koju ja poznajem i toliko ga poštujem, cenim i volim. Ne mogu da opišem koliko mu se divim - počela je Đina, pa dodala:

- On je u svakom smislu jedini čovek za mene. Trenutno nije momenat za nas. Ovo ne znači da se mi nećemo jednog dana, bilo za četiri, pet meseci ili godinu, dve godine da se vratimo jedno drugome.

Džinovićeva je zaključila objavu napominjući da se na ovu temu neće dalje oglašavati.

Đina Džinović Instagram screenshot / djinadzinovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike