„Šta da kažem o toj budali?!" Miša Grof oštro odgovorio Jovani Jeremić: Ona je luda, napravila je maskotu od sebe!

14.07.2022

16:32

4

Autor: 24sedam

Otac pokojnog Vidoja Ristovića poziva voditeljku da slobodno kaže sve što zna, ne bi li i on saznao te informacije

„Šta da kažem o toj budali?!" Miša Grof oštro odgovorio Jovani Jeremić: Ona je luda, napravila je maskotu od sebe!
Miša Grof Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Matija Stanisavljević

Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića, nedavno je „ukrstio koplja" i sa Jovanom Jeremić. Pored bitke oko naslednstva s Nikolinom Pišek je, po svemu sudeći, započeo još jednu - pošto je voditeljka nedavno u jednoj emisiji rekla da „ceo grad bruji o tome kako on ima još jedno dete".

Na to joj je poručio najpre - kamo lepe sreće, jer bi za njega to bio dar od Boga, međutim, kako je objasnio za jedne beogradske medije, to je mnogo daleko od istine. Zatim, u razgovoru je postao značajno oštriji, ističući kako smatra da je Jeremićeva „sama od sebe napravila maskotu".  

Miša Grof ATA Images/Antonio Ahel
 

- Sem Vidoja, nemam dece, ali nakon Jovaninih izjava, ja jesam rekao da imam jednu neuračunljivu ćerku. Stvarno ne znam šta da kažem za budalu?! Šta reći o nekome ko može da kaže da sam zaljubljen u snaju, 'ej, da sam zaljubljen u ženu mog pokojnog sina?! - zapitao se Miša, pa dodao:

- Strašno!

Tada, objasnio je da nikada ne bi skrivao da ima još jedno dete.

- Zbog čega bih ja krio da imam još jedno dete, pobogu. Bio bih najsrećniji da imam, verovatno bih lakše podnosio ove stvari koje su me sada zadesile. Devojka je luda, šta ona priča, napravila je od sebe maskotu. Vozi rolere, trči, skače... Neka kaže to što ona zna, da znam i ja ko mi je dete - zaključio je on.

Jovana Jeremić Printscreen ,,Novo jutro"
 

Drama dobila epilog?

Jeremićeva Miši nije prećutala na prozivke. Ona je napre konstatovala da „od koga je sa uvredama, malo je", pa dodala da se nipošto neće odricati rolera, skakanja... Jer je sportista od rođenja. Njega, sa druge strane, neće vređati nazad jer, kako naglašava, to nije njen stil.

- ...Ja sam, ipak, igrač, a ne zvizdač sa tribina koji dobacuje, u tome je razlika. Da, vozim rolere, skačem i radicu to i dalje jer sam sportista od rođenja. To ću raditi i dalje jer živim zdravo, nisam poročna, ne pijem, ne pušim, ne koristim opijate i uvek sam od reči... Ja sam pozvala medije da ispitaju postojanje Grofovog drugog deteta. Moje sledeće oglašavanje na ovu temu biće samo sa dokazima kada ih budem imala! Do tada, dovoljno sam rekla za pametne! A i za Mišu Grofa. Jedina ja sam uspela da ga smirim i dozovem pameti. Na lep način. Kultivisano - poručila je ona, prenose mediji, pa dodala kako ne veruje da je on baš tako imućan čovek, jer da jeste, ne bi se sa snajom raspravljao preko medija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike