Kako Kim i Pit u stvari provode vreme zajedno? Osvanule hit fotografije, rođena sestra je „troluje" zbog njih! (FOTO)

12.07.2022

10:14

0

Čuvena starleta i komičar i te kako uživaju, iako mnogi trenutno sumnjaju da su njih dvoje i dalje zajedno

Kako Kim i Pit u stvari provode vreme zajedno? Osvanule hit fotografije, rođena sestra je „troluje" zbog njih! (FOTO)
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je privukla ogromnu pažnju javnosti pošto je na svom Instagramu objavila niz fotografija sa i više od deceniju mlađim dečkom, Pitom Dejvidsonom. Par očito uživa zajedno i nije im važno da li ih neko za to vreme fotografiše ili ne.

Kako je, međutim, uhvaćen i trenutak kada Kim drži noge na Pitovim grudima, njena sestra Kloi nije uspela da se suzdrži - već je u komentarima započela razgovor o fetišu stopala, kao što je i ranije u okviru porodičnog serijala priredila najstarijoj Kardašijanovoj, a sada gospođi Barker.

Sa druge strane, Kim nije mnogo marila za to. Mnogi su oni koji komentarišu da je, otkako je s Pitom, daleko raspoloženija nego ranije, spontanija, uvek spremna na šalu.

Nedavno, kako je niko dugo nije video s novim izabranikom, pokrenule su se spekulacije da se vratila Kanjeu Vestu. Očito, u pitanju su bile samo gradske priče.

Komičar je tek poslovno bio odsutan, ali po svemu sudeći - uvek pronađe vremena da se vidi sa Kim, dokumentovali oni to za Instagram ili ne.

Ovo svakako nije prvi put da Kardašijanova objavljuje zajedničke fotografije s dečkom na pomenutoj društvenoj mreži, ali se svaki put oko istih podiže ogromna prašina, prenose strani mediji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike