Darko Lazić pokreće ozbiljan biznis! Uložio veliki novac: Istina je, selim se u Švajcarsku

21.07.2022

07:32

7

Pevač ima u planu da otvori restoran u inostranstvu, a u Srbiji dečju igraonicu

Darko Lazić pokreće ozbiljan biznis! Uložio veliki novac: Istina je, selim se u Švajcarsku
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nema više cile mile! Darko Lazić rešio da se ozbilji i okrene novi list. Posle raskida sa Barbarom Bobak, pevač je rešio da se posveti drugačijem načinu života, a novac koji zarađuje na nastupima pametno uloži. 

Sve afere i turbulentne veze je rešio da ostavi po strani, a uskoro se seli u Švajcarsku gde otvara restoran, a u planu mu je i da otvori  i dečju igraonicu u Srbiji.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

 

Kako izvor blizak folkeru otkriva, Lazić je odlučio da sve što zaradi tokom letnje sezone uloži u izgradnju raja za decu nadomak Beograda i uveliko vodi pregovore sa majstorima.   

- Restoran koji otvara u Švajcarskoj je pri kraju sa radovima i zvanično će biti otvoren za dva meseca. Osim toga, igraonica je oduvek bila njegova želja, a nakon što je u Evropi video velika igrališta u prirodi, rešio je da pored igraonice zatvorenog tipa izgradi velelepno dvorište sa stotinu zanimacija za mališane. Ovoga puta čvrsto je odlučio da obezbedi svetlu budućnost svojoj deci i iskupi se za neozbiljan život koji je vodio - priča izvor, i otkriva gde će se malo dečje carstvo nalaziti:

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

 

- Da bi mogao da napravi penjalice na drveću, veštačke stene za mališane i bazene, odlučio je da igraonicu i igralište izgradi van grada. Već je našao imanje u blizini Avale koje se savršeno uklapa u njegove zamisli i čim bude gotov ugovor o kupovini, kreće izgradnja. Moraće da izdvoji više od 200.000 evra da bi isplatio sve što je isplanirao, ali to mu ne predstavlja problem jer on taj novac zaradi za 20 nastupa - kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

 

- Pored zanimacija za decu, planira i restoran u sklopu igraonice da bi napravio uživanje i roditeljima. Ako je suditi po tome kako je zagrizao za taj posao, sigurno je da će napraviti jednu od najlepših kutaka koji će deca, ali i roditelji obožavati - zaključuje izvor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

 

Da je okrenuo novi list i biznis, potvrdio je i Lazić koji kaže da je kraj njegovoj neozbiljnosti.  

- Istina je da se selim u Švajcarsku, ne samo zbog restorana, već poboljšanja kvaliteta života. Pokretanje biznisa je važan faktor i radim na tome da ostvarim sve što sam zamislio i uložim pametno. Dosta je bilo zezanja - rekao je Lazić, prenosi Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike