Što se tiče Jovane - ćelavi su najbolji! Voditeljka priložila i spisak imena: Samo oni mogu da opčine ženu kao što sam ja!

20.07.2022

21:02

1

Jeremićeva objašnjava kako takvi moraju najpre imati šarm, a zatim se prisetila i koga je obožavala kao mlađa

Što se tiče Jovane - ćelavi su najbolji! Voditeljka priložila i spisak imena: Samo oni mogu da opčine ženu kao što sam ja!
jovana_jeremic_6 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić je u novom izdanju „Do koske" otkrila kako voli ćelave muškarce, a onda i uz spisak imena po njoj najuspešnijih - objasnila zašto je to tako.

- Ja sam žena koja voli ćelave muškarce, palim se na njih. To je zato što ćelav muškarac mora da ima šarm, ali i sve pored da bi opčinio jednu ženu kao što sam ja - počela je Jovana, piše „Informer", a zatim je voditeljka nastavila o šta joj je iskustvo pokazalo.

„S njim su me i povezivali, ali ništa!"

- Iskustvo mi je dokazalo da ćelavi muškarci imaju nešto više od onih koji imaju savršenu kosu i izgled. Napravila sam jednu retrospektivu ko su bili prvi pravi fatalni muškarci. Prvo su bili grčki glumac Teli Savalas i ruski Jul Briner. Nakon njih, u Holivud dolazi Brus Vilis, koji je za mene stvarno fatalan muškarac. Kao klinka, volela sam fudbalera Zineida Zidana i on je obeležio moje detinjstvo kada je fudbal u pitanju. Kada su ekonomija i biznis u pitanju tu je i Miodrag Kostić za kojim su žene gubile glavu. Nataša Bekvalac je javno izjavila posle tri braka da je Miodrag Kostić bio muškarac njenog života. Iz muzičke industrije tu je Mili, sa kojim su me povezivali, ali naravno da ništa nisam imala sa njim - naglasila je Jeremićeva, pa dodala:

- Kada je u pitanju politika na spisku najfatalnijih ćelavih muškaraca nalazi se Miloš Vukčević. Na spisku se nalazi i Slavoljub Muslin - nabrajala je, ali i poručila izvesnim političarima „kako da se ponašaju kod nje u emisiji kako ne bi sa njom imali problema".

- ...Vikendom je jutarnji program za koji se nikada ne zna kako će da počene, a kako će da se završi, jutarnji od kojeg bride političari. Kada dođu kod mene u emisiju nekada ne znaju kako da se ponašaju, a ja im poručujem da se ponašaju prirodno i neće imati problem sa mnom - rekla je ona.

Jovana Jeremić Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike