Ovako je Jovana Jeremić izgledala u trudnoći! Radila je do poslednjeg dana, izlazila: Sve sam bapske priče srušila! (FOTO)

15.07.2022

15:09

0

Voditeljka je iz porodilišta izašla s manje kilograma nego kad je bila devojka, jer je u tom periodu bila na posebnoj ishrani

Ovako je Jovana Jeremić izgledala u trudnoći! Radila je do poslednjeg dana, izlazila: Sve sam bapske priče srušila! (FOTO)
jovana_jeremic_5 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro" Pink TV

Jovana Jeremić je mnoge iznenadila pošto je na svom Instagramu objavila fotografiju u poodmakloj trudnoći. Iz poruke koju je ostavila, međutim, bilo je jasno da se ovime samo bila prisetila svog drugog stanja, kao i toga da je ćerkicu Leu „iznela kao da nije ni bila trudna".

Ona je objasnila kako je u tom periodu bila na posebnoj ishrani, da je izlazila, igrala i radila sve do poslednjeg dana. Iz porodilišta je bila izašla s 52 kilograma, što je i manje nego što je imala kao devojka.

- Osmi mesec. Iznela sam Leu kao da nisam bila trudna! Radila do poslednjeg dana, najviše u životu se slikala za magazine, pevala, igrala i izlazila. Trenirala pilates do šestog meseca. Držala trudničku dijetu i iz porodilista izašla sa dva kilograma manje nego kad sam bila devojka, 52! U trudnoći sam dobila devet, idealno - pohvalila se Jovana.

- Srušila bapske priče i tešenja neodgovornih trudnica prema sebi, koje jedu za troje, bez potrebe, pa posle upadaju u depresije i za to okrivljuju muškarce - poručila je zatim ona, pa dodala:

- Rodila Leu Jeremić, 56 centimetra, 3.350 grama tešku, zdravu bebu i, bogme, sada već preintelegentnu devojčicu koja ima ličnost i koja je odmalena uvek radila kako ona želi, a ne kako joj okolina nameće da je red. To je na majku, mada mama uvek balansira, a Lea tera svoje. Dakle, na ličnom primeru sam pokazala i dokazala da je sve moguće kad želiš - zaključila je voditeljka.

Jovana Jeremić Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike