„Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju!" Jovana Jeremić udarila na koleginice: Što kriju s kim su i glume damice?!

09.07.2022

09:15

0

Voditeljka je objasnila koliko je „alergična na lažni moral", pa se bacila na raskrinkavanje

„Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju!" Jovana Jeremić udarila na koleginice: Što kriju s kim su i glume damice?!
jovana_jeremic_1 - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić još jednom je pokazala da i, kada su pojedine zabranjene teme u pitanju, nema dlake na jeziku. Ona je, naime, snažno „udarila" na neke svoje koleginice koje kriju svoje partnere, pozabavivši se pitanjem zašto je to u stvari tako i putem svog Instagrama.

- Krećemo da otvaramo Pandorinu kutiju! Pričaćemo o nedozvoljenim i tajnim vezama. Zašto dame iz mog posla kriju svoje partnere? Da li zato što ih stvarno nemaju, da li to smeta za karijere njihovih partnera ili pod tri, zato što su u vezi sa oženjenim partnerima? - rekla je Jovana za „Pink.rs" pa dodala da neverovatno da se ze samo „njih četiri ili pet zna s kim su".

Zato je ona rešila da raskrinka ostale, koje svoje „jače polovine kriju kao zmija noge".

„Moramo da vratimo vrednosti u ležište!"

Jovana Jeremić Printscreen ,,Novo jutro"
 

- Dakle, smrt lažnom moralu! Ne bih ja bila ja kad ne bih pričala o onome o čemu drugi ćute. Hoću da živimo normalno, iskreno, hoću da živimo bez laži. Dok me ne ubiju, dok me ne osakate... A i kad me osakate, jezik ne mogu da mi iščupaju, pričaću i pisaću o tome - naglasila je, a zatim za pomenute medije dodala:

- Pa neka razmišljaju da li će u javnosti po programima da mi prodaju moral i glume damice, a one ober ku*vetine. Zbog toga što su moralne ku*ve, a prodaju moral. Problem su ove što foliraju! A najgora je Jovana Jeremić koja trenira u brusu na traci, a za Jovanu Jeremić se uvek znalo s kim je, šta je i kako je napredovala. Moramo da vratimo vrednosti u ležište, a ne da bude iščašen sistem vrednosti, da se prodaju mu*a za bubrege.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike