Saša Kapor probušio kašiku: Preterao sam, nisam birao šta jedem! Otkrio kako je smršao

20.07.2022

09:43

0

Pevač je bio najgojazniji u periodu takmičenja u "Zvezdama Granda", ali je potom promenio navike

Saša Kapor probušio kašiku: Preterao sam, nisam birao šta jedem! Otkrio kako je smršao
Saša Kapor - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Kapor jedan je od mnogih koji su tokom karantina zbog pandemije koronavirusa dobili višak kilograma. No, kada je shvatio da se previše opustio, pevač je rešio da odmah uvede promene

Tako je za dva meseca na zdrav način uspeo da smrša osam kilograma i tu ne planira da se zaustavi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Kapor

- Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog cele ove situacije sa koronavirusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o "mentalnoj higijeni", a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam video da sam preterao i rešio sam da probušim kašiku. Poslednja dva meseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu - priča Kapor za Hit i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

- Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hleb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.

Saša kaže da je najviše kilograma imao kada se prijavio za "Zvezde Granda", takmičenje koje ga je i proslavilo:

- Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja "Zvezde Granda", ali sam uspeo kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike